Judit Ignacio, Bart Kizierowski i Aschwin Wildeboer. Autor: CN Sabadell

El CN Sabadell torna a la Copa d’Espanya 

Després de diverses temporades renunciant a la competició perquè els tècnics i directius així ho van decidir, aquest any el CN ​​Sabadell torna a la Copa d’Espanya de Clubs.

Organitzarà la fase de segona divisió, on li ha tocat competir i des d’on pretén anar escalant posicions i en dos anys tornar a la Divisió d’Honor. L’entrenador, Bart Kizierowski, fa un bon balanç dels tres mesos i mig de treball al Club. Reconeix que la Copa de Clubs és “una competició diferent”, on el que interessa és sumar punts i no les marques individuals. En aquest sentit creu que la competició afavoreix la “cohesió de l’equip”.

Aquest extrem també ho destaca Aschwin Wildeboer, un dels veterans del Club que torna a la competició amb moltes ganes, encara que diverses dolències no li han permès estar al cent per cent. A la Copa s’uneixen l’experiència dels veterans com ell i la il·lusió dels més joves als que d’alguna forma els nedadors experimentats estan sempre a punt per oferir-los els seus consells.

Judit Ignacio també es mostra optimista davant la Copa, ja que havia estat un bon banc de proves per a la plantilla del Club. L’actual projecte “pedrera”, amb tots els nedadors entrenant a Can Llong, crea una sinergia entre tots, altament beneficiosa per a la cohesió i el concepte d’equip, que no es vivia antany, amb molts nedadors de gran qualitat però que entrenaven fora i als que se’ls veia tan sols en les grans competicions.

Dijous, tarda, divendres i dissabte al matí seran els dies de competició de la Copa d’Espanya, el començament del retorn del Club al màxim nivell nacional.

Foto portada: Judit Ignacio, Bart Kizierowski i Aschwin Wildeboer. Autor: CN Sabadell, via twitter.