El CN Sabadell va perdre el primer punt de la final (12-8)

L’Atlètic Barceloneta és en categoria masculina tan mite com el Sabadell Astralpool en dones, per això la derrota dels homes de Salvador Gómez a la piscina Sant Sebastià 12-8, entra dins del que es podia esperar ja que el quadre mariner només ha estat doblegat en Lliga pel Sabadell, en l’onzena jornada (8-6) quan estaven cap ficats a la Champions.

El partit, primer la final el va perdre el CN ​​Sabadell Astralpool, no ho ha guanyat l’At. Barceloneta, que amb tantos de Famera, Munarriz i Rasovicha col·locat el 3-0 en un tres i no res, reconduït després per Borja Fenoy (dos gols) i Javier Gorria per tancar el quart amb 5-3 gràcies a Mallarach i Larumbe.

Foto portada: un moment de la final. Autor: CN Sabadell via Facebook.

En el segon es va tancar quart amb 7-5 i després del descans és on es va cuinar més el partit  amb una bona reacció sabadellenca, encara que poc eficaç, que el menys no va deixar que el Barceloneta s’anés cap amunt per mes de tres gols 10- 7, gràcies a un penal transformat per Sergi Cabanas a 35 segons del final del període. En l’últim quart Munarriz ‘guanya’ el punt per al seu equip i Lopez Escribano equilibra dels quatre gols de diferència.

El CN Sabadell sap jugar millor, fins i tot davant el diví Barceloneta. Ho farà el dijous i aconseguirà forçar el tercer partit? La resposta a Can LLong.