Foto portada: Calzada i Pelé. Font: Instagram.

El mític Pelé dedica una samarreta al CE Sabadell

El màxim accionista del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, ha mostrat aquest dissabte una foto a Instagram on una de les principals llegendes del futbol mundial dedica una samarreta a l’entitat esportiva sabadellenca.

Calzada és el cap visible del nou CE Sabadell des de l’estiu. Un empresari vinculat des de fa dècada i mitja al món de futbol, amb contactes i experiència que ha aconseguit una imatge il·lusionant per a l’afició arlequinada.

PUBLICITAT

FI DE LA PUBLICITAT

Edson Arantes do Nascimento, més conegut com a Pelé, apareix juntament amb  Calzada amb una samarreta del Centre d’Esports a Instagram. El mític jugador brasileny, indiscutiblement el millor futbolista dels anys 60 del segle passat i entre la mitja dotzena dels millors de la història, dedica la samarreta a l’entitat sabadelenca: “para la familia arlequinada con cariño. Pelé“, diu el missatge.

Calzada assegura que la samarreta lluirà en un lloc destacat i assegurat que és “brutal” conèixer el “mite” Pelé i parlar-li del Centre d’Esports.

Hèrcules – Sabadell

En plana esportiva l’equip entrenat per Toni Seligrat disputa aquest diumenge el seu tercer partit de lliga, en aquest cas a Alacant i contra l’Hèrcules.

Foto portada: Calzada i Pelé. Font: Instagram.