El Natació Sabadell s’allunya del perill; el Martorell acaba amb la ratxa de l’Escola Pia

• Victòria agònica del Natació Sabadell en un partit que va dominar 5 a 0 (6-5).

• L’Escola Pia trenca la bona ratxa i cau a Martorell (5-4).

El Club Natació acaba patint per aconseguir la segona victòria consecutiva, que els situa a sis punts de la zona perillosa. L’Escola Pia perd a Martorell un partit molt disputat però es manté a la zona alta de la classificació.

Nova victòria importantíssima pel Club Natació Sabadell, aquest cop a casa. Els de Jaro han sortit molt forts i han culminat una excel·lent primera part, probablement, la millor en el que va de temporada. Han generat moltíssimes ocasions i tres d’elles, pràcticament seguides, d’Arnau, Alberto i Pau, han servit al Club per posar-se 3 a 0 en el marcador ben d’hora. Els de Sabadell han seguit dominant còmodament amb l’avantatge en el marcador, i al minut 14, Arnau, de nou, l’ha pogut ampliar en rematar una bona combinació amb Pep Girvent. Els nedadors han marxat al vestuari amb un 4 a 0 molt favorable en el marcador.

Des de l’inici de la segona part, l’Esparreguera ha sortit ja amb el porter-jugador. Tot i que han aconseguit tancar als locals, Lozano ha anotat pels nedadors, col·locant el 5 a 0. Tot i així, l’aposta del porter-jugador per part dels visitants ha tingut els seus fruits i han aconseguit retallar distàncies fins als 5 a 2, però novament Lozano, ha aprofitat una pèrdua dels esparreguerins per marcar de camp a camp el 6 a 2. A falta de 15 minuts, el Natació Sabadell dominava per diferència de quatre gols, semblava que el partit estava sentenciat, però la defensa local ha començat a fallar.

Els visitants han aprofitat les errades defensives jugant de 5 i en dos minuts, han fet el 6 a 3 i el 6 a 4. Ha entrat la por al cos als nedadors i els esparreguerins s’han crescut. I més encara quan a falta de 9 minuts, han aconseguit marcar el 6 a 5. 9 minuts de patiment i agonia que el Club Natació, tot i no fer un bon paper defensivament i acusar el cansament, ha pogut aguantar i el marcador ja no s’ha mogut. 6 a 5 i victòria clau per a seguir sumant, allunyar-se de la zona perillosa i mantenir la categoria.

Derrota de l’Escola Pia a Martorell per 5 a 4

Després de dues victòries seguides, l’Escola Pia ha caigut a Martorell. El partit ha començat de forma trepidant amb nombroses ocasions a ambdues porteries però han sigut els locals els que han obert el marcador. Pau Albacete ha fet l’1 a 0 pel Martorell al minut 4, però ràpidament Pol Viada ha fet l’empat pels de Sabadell un minut més tard. Al minut 12 els de Can Colapi s’han posat per davant en el marcador mitjançant Jordi Sardà. Quatre minuts més tard, novament Pau Albacete, ha tornat a posar l’empat en el marcador, un 2 a 2 amb el que ha acabat la primera part.

A la segona part els de Donoso han dominat el joc i al 26, Marc Pagès ha tornat a avançar la Pia. Amb el marcador favorable i el domini de la pilota l’Escola Pia ha perdonat el 2 a 4 en tres ocasions clares, fet clau en el partit que ha aprofitat el Sala 5 Martorell per fer en dues contres el 3 a 3 i el 4 a 3, a través de Pau Albacete, per tercera vegada, i Cristian i tornar a capgirar el marcador.

Faltant tres minuts pel final del partit els visitants han jugat amb el porter-jugador i els locals han aprofitat novament una contra per fer el 5 a 3, en aquest cas de Fouad. L’Escola Pia ha tancat a darrere els de Martorell jugant de 5 i han aconseguit a 50 segons del final, de la mà, de nou, de Jordi Sardà el 5 a 4 que seria definitiu. Pepe Font a falta de sis segons, aquest cop no ha pogut transformar un doble penal que hagués donat l’empat als sabadellencs.

Club Natació Sabadell 6 – 5 Club Futbol Sala Esparreguera

CN Sabadell: Rubén Fuentes, Arnau Casabon, Rubén Collado, Carlos, Jordi Lozano, Pau Puigdomènech, Pep Girvent, Alberto, Sergi Serrano, Arnau Huguet
CFS Esparreguera: Carlos, Edu, Cantón, Joanet, Jordi, Artur, Regis, Xavi, Kevin, Manel
Gols: Arnau Casabon (2), Jordi Lozano (2), Pau Puigdomènech, Alberto, Arnau Casabon (p.p.), Edu, Cantón, Jordi, Manel
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Rubén Collado del Natació Sabadell i a Edu, Jordi, Artur, Regis i Manel de l’Esparreguera.

Sala 5 Martorell 5 – 4 Club Esportiu Escola Pia

Sala 5 Martorell: Pol, Cristian, Pau Albacete, Álex, Fouad, Negro, Sergio, Suzuki, Marc, Huse, Javi, Malik
CE Escola Pia: Joshua, Pol Viada, Pepe Font, Sergi, Santi Sardà, Marc Pagès, Llorenç, Oriol Comadran, Carles Comadran, Jordi Sardà, Jordi Torras
Gols: Pau Albacete (1-0 min. 4), Pol Viada (1-1 min. 5), Jordi Sardà (1-2 min. 12), Pau Albacete (2-2 min. 16), Marc Pagès (2-3 min. 26), Pau Albacete (3-3 min. 33), Cristian (4-3 min. 37), Fouad (5-3 min. 38), Jordi Sardà (5-4 min. 40)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Joshua i Santi Sardà del CE Escola Pia i a Álex i Fouad del Sala 5 Martorell.