El Sabadell es deixa tres punts a Còrdova

• Els de Salamero mereixen més pero acaben cedint per 1 a 0 davant l’equip cordovés.

• Malgrat la superioritat durant tota la segona part, els arlequinats no aconsegueixen marcar.

Partit desgraciat del Centre d’Esports Sabadell al Nuevo Arcángel de Còrdova. Amb la intenció de sumar tres punts fora de casa per començar a mirar a la part alta de la classificació, els de Salamero han merescut més però han estat incapaços de marcar tot i jugar amb un jugador més durant mig partit.

El Còrdova  s’ha avançat al minut 14 després que Caballero anotés el penal que ha xiulat l’àrbitre en una jugada amb la implicació de Carlos Hernández. Fins aquell moment, els arlequinats havien arribat amb perill. Després Gato i Tamudo han pogut empatar però no han estat del tot encertats. Tamudo, fins i tot, ha enviat una pilota al travesser. Poc abans del descans, el col·legiat ha deixat l’equip local amb un jugador menys. Pedro s’ha anat al vestuari per doble targeta groga.

Malgrat la superioritat numèrica, el Sabadell no ha pogut donar la volta al marcador. Els de Salamero han dominat però no han aconseguit obrir la llauna dels cordovesos. El tècnic aragonés se l’ha jugat i ha deixat una defensa de tres fent entrar Longàs i Collantes per buscar la remuntada. Però l’equip local, molt tancat a la seva àrea i no obstant perillós a la contra, ha aconseguit retenir l’avantatge fins al final i sumar tres punts importants que els saben a glòria.

v
Longás ha sortit en la segona part. Autor: C.E.Sabadell

Jugar fora de la Nova Creu Alta s’està convertint en aquest primer terç de temporada en un via crucis pels arlequinats, que encara no han guanyat a domicili. Aquest dissabte han fet un bon partit però no han pogut guanyar ni contra 10. El Sabadell continua amb 12 punts, que semblen curts per haver jugat ja 10 partits, i comencen a preparar el partit de la setmana vinent, a Lugo.

Reaccions a la derrota

En roda de premsa, Salamero ha assegurat que el partit ha estat un “monòleg” del Sabadell i ha assegurat que estava “orgullós” del seus jugadors però que marca “amb ràbia” de Còrdova. Per la seva part, Carlos Hernández, protagonista de la jugada del penalti, assegura que l’equip ha tingut “molt mala sort” i creu que els ha perjudicat la superioritat numèrica. Arteaga creu que “l’equip està capacitat per a guanyar fora de casa” i Gato assegura que “ha estat un bon partit i que aquesta és la línia a seguir”.

Córdoba CF: Saizar, Janse, De los Reyes, Armando, Xisco (Strahman, min76), Uli Dávila (Pelayo, min 68), Pedro, López Silva, Caballero, Abel (Gálvez, min 61) i Fran Cruz.
CE Sabadell: Nauzet, Ciércoles, Cristian, Carlos Hdez, Gato, Hidalgo (Longás, min 55), Aníbal, Arteaga (Edgar, min 69), Toni Lao (Collantes, min 55), Tamudo i Kiko Olivas.
Gols: C. Caballero (1-0, minut 14)
Àrbitre: José Ma Sánchez Martínez. Ha amonestat als local Pedro amb doble targeta groga i als visitants Nauzet, Cristian, Carlos i Tamudo.
Observacions: Estadi El Nuevo Arcángel: 8.404 espectadors

Foto portada: Tamudo, disputant una pilota. Autor: C.E.Sabadell.