El Sabadell Sant Nicolau trenca la mala dinàmica i s’imposa al Salt a domicili

Després d’unes dures jornades on el Sabadell Sant Nicolau no es feia amb la victòria, aquesta va arribar i de manera molt treballada al camp de l’iSports Salt, que no ho va posar fàcil a un granes que van sortir molt concentrats en fer bé el que podien controlar.

D’aquesta manera a l’inici del partit els visitants van estar molt intensos, i a base de fer molt bones defenses i donar ritme a l’atac, aconseguien començar amb un parcial de 0-10. Les opcions dels locals passaven per estar encertats en el llançament exterior, però els granes no permetien tirs exteriors alliberats i, a més, controlaven el rebot defensiu per després fer ràpides transicions, on el Salt patia molt.

Aquesta tònica va seguir en el segon quart, tot i que, cap al final de la primera part els granes afluixaven una mica tota la intensitat que portaven. S’arribava al descans amb un 35-44 a favor dels granes.

A la represa es va recuperar la intensitat i el Sant Nicolau va sortir a trencar el partit de forma definitiva, i aprofitant el ritme alt de joc es feien punts fàcils a prop del cercle i s’aconseguia sumar des de la línia de 3 punts. Amb un parcial de 16-31 els de Sabadell marxaven en el marcador de més de 20 punts (51-75).

En l’últim parcial els granes es van relaxar una mica i va servir perquè els locals retallessin diferències, arribant al 71-86 final.

Amb aquesta victòria, la desena de la temporada, l’equip segueix a la part alta de la classificació abans de rebre, aquest dijous 5 de març, la visita de El Olivar de Zaragoza en partit corresponent a la 16a jornada de lliga.

Informació amb la col·laboració del departament de comunicació del Sabadell Sant Nicolau.