El sabadellenc Cristian Tello debuta amb la selecció espanyola

• El jugador del Futbol Club Barcelona debuta amb Espanya com a titular i juga 90 minuts.

• El de Cifuentes fa una bona actuació en el partit contra l’Equador.

El futbolista sabadellenc del Futbol Club Barcelona, Cristian Tello, ha debutat aquest dimecres amb la selecció espanyola en categoria absoluta. Tello ha jugat els 90 minuts i ha fet una bona aportació a la victòria del combinat estatal davant la selecció d’Equador.

Tello ha jugat 90 minuts en la seva primera convocatòria amb la selecció espanyola, entrenada per Vicente del Bosque. L’extrem de Cifuentes no ha desentonat en el combinat estatal i ha saldat la seva estrena amb una bona actuació. Tal com pertoca a la seva posició, ha aportat verticalitat i profunditat. Tello s’ha estrenat amb el número 16 de la Roja. De fet, ha protagonitzat l’assistència a Santi Cazorla, que ha fet el 0 a 2 definitiu en el marcador. Només li ha faltat el gol. Al final de partit, Tello ha assegurat que “és un orgull debutar amb Espanya” i s’ha mostrat esperançat de tornar a ser convocat.

El futbolista sabadellenc acaba de complir 22 anys. Va iniciar la seva trajectòria futbolística al club Can Rull Rómulo Tronchoni, des d’on va passar al Futbol Club Barcelona, la Damm i l’Espanyol, per acabar de nou al Barça. Va debutar amb el primer equip barcelonista en un partit de Copa del Rei el novembre de 2011 i a la Lliga, al gener de 2012. La setmana passada va ser convocat per primera vegada amb la selecció espanyola en categoria absoluta. Aquest dimecres ha debutat deixant una bona imatge.

Foto portada: Tello, a la dreta, després de la celebració d’un gol.