El waterpolo femení d’Espanya deixa en evidència a Nova Zelanda (10-2)

La Selecció Espanyola integrada per set jugadores del CN Sabadell han batut per ampli marge a Nova Zelanda en la primera trobada de la fase preliminar del Campionat del Món que es disputa a Budapest.

La confrontació que es disputa a la mítica piscina Hajos Alfred a l’illa Margarita, bressol del potent waterpolo magyar va mancar d’Història, així en majúscula per a les jugadores que entrena Miki Oca, que van realitzar més un contacte amb el torneig mundialista que un partit, ja que la rival era molt inferior, però, inclús així, es van deixar entreveure alguns dels errors en què no pot incórrer Espanya davant la seva pròxima contrincant EUA.

Amb 0-3 al primer parcial la formació espanyola va realitzar diverses proves. En el segon quart els va valer encaixar el primer gol de les jugadores de les nostres antípodes. Un altre gol neozelandès ha arribat a l’últim quart. L’equip està ben preparat físicament i convençut accedir a les medalles

FITXA TÈCNICA

Nova Zelanda: 2 Jessica Milicich; Kelly Mason (1), Caitlin Lopez da Silva (1), Emma Stoneman (-), Casie Bowry (-), Kristen Hudson (-), Byrdie Pye (-) -equip inicial- Ricci Ferigo (-), Alexandra Boyd ( -), Bernadette Doyle (-), Emmerson Houghton (-) i Nicole Lewis (-).
Espanya: Laura Ester (10), Clara Espar (-), Anna Espar (2, 1p), Beatriz Ortiz (-), Paula Leitón (3), Matilde Ortiz (-), Pilar Peña (-) -equip inicial- Paula Crespí (1), Judith Forca ( 1), Anna Gual (1), Helena Lloret (2) i Marta Bach (-).
Parcials: 0-3, 1-1, 0-2 i 1-4.
Àrbitres: Viktor Salnichenko (KAZ) i Péter Molnár (HON). Exclusions: Mason (2), Ferigo, Boyd, Lopes da Silva, Stoneman (2) i Bowry per Nova Zelanda; Lloret, Clara Espar, Penya i Gual per Espanya.

El Duet Tècnic en sincro, cinquè

Ona Carbonell i Paula Ramirez es van classificar cinquenes a la final del Duet Tècnic amb una puntuació de 90, 7507 que va millorar el treball desenvolupat en la preliminar. Aquí les medalles varen quedar lluny.