Foto portada: presentació de les obres al municipal de la Roureda, aquest divendres. Autor: Ajuntament / cedida.

Els partits de rugbi arriben aquest dissabte a la Roureda

Després de dos anys jugant a Santa Coloma de Gramenet, el Sabadell Rugbi Club jugarà aquest any els seus partits com a local a la ciutat. Ho faran al camp municipal de la Roureda, que s’ha adaptat per fer compatible la pràctica del futbol com fins ara i del rugbi. Aquest divendres s’han presentat els treballs i dissabte es farà una festa d’inauguració.

El Sabadell Rugby Club i la VDF Roureda conviuran a partir d’ara en el municipal de la Roureda. Per a fer-ho possible s’han instal·lat pals de rugbi desmuntables, i s’han marcat les línies del terreny de joc, incorporant també aparells per emmagatzemar el material. Les actuacions han costat 15.000 euros i permetren que el club, que va iniciar la seva activitat fa un parell d’anys, pugui jugar a Sabadell quan fins ara ho feia a Santa Coloma de Gramenet. També hi entrenaran. Ara ho feien al complex esportiu de Sant Oleguer.

Col·laborarem a incrementar la diversitat del nostre sistema esportiu, el qual ja és per si mateix força ric”, ha assegurat la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora d’Esports, Marisol Martínez (Guanyem). “Confiem que amb unes instal·lacions estables el Sabadell Rugby Club i aquest esport en general puguin tenir més presència a la societat sabadellenca.

Aquest dissabte es jugarà per primera vegada un partit de rugbi. El Sabadell RC jugarà contra els Dragons de Santa Coloma (16 hores) i a les 18 hores l’equip femení jugarà contra el Rugbi Club L’Hospitalet. Abans dels partits es presentaran els equips sèniors i es farà una barbacoa de germanor amb refrigeris i música per amenitzar la festa entre els assistents.

Foto portada: presentació de les obres al municipal de la Roureda, aquest divendres. Autor: Ajuntament / cedida.