Futbol sala: victòria i empat dels sabadellencs a la jornada 25

• Nova victòria de l’Escola Pia a casa que els consolida a la part alta (5-2).

• Punt clau a Manresa del Club Natació (3-3) però estèril en la classificació.

L’Escola Pia es situa a dos punts del playoff després de sumar una nova victòria a casa (5-2). El Club Natació, tot i treure un gran punt a Manresa (3-3), es queda ja a quatre punts de la salvació.

Ja en són vuit. La ‘bombonera’ de l’Escola Pia és un autèntic fortí. Vuitena victòria consecutiva a casa, aquest cop davant el Cover Premià de Mar. El partit ha començat malament pels interessos col·legiats. Seco ha avançat als visitants al primer minut de partit. Amb 0 a 1 la igualtat s’ha apoderat del partit però la pilota era cosa dels locals, que tot i moure-la ràpid no aconseguien crear ocasions clares. Tot ha canviat però, al minut 6 quan Sergi ha assistit a Jordi Torras per signar l’empat. Amb 1 a 1 el domini dels de Donoso ha seguit i s’ha confirmat a falta de dos minuts. El capità, Llorenç Tarrés, ha aprofitat el rebot del porter per fer el 2 a 1 a la mateixa línia de gol. Tot i així, un potent xut del visitant Marc López ha portat als conjunts amb empat a 2 al descans. Partit igualat, de moment, a la primera part.

A la segona, els de Can Colapi han incrementat el domini i les ocasions i s’han fet els amos i senyors del partit. Jordi Sardà, amb una gran jugada individual ha situat, al minut 25, el 3 a 2, que feia justícia al domini local. Tot i alguna ocasió del Cover, ben aturada per Jordi Font i el travesser, els de Sabadell han liderat el partit. Els visitants han salvat sota pals una jugada preciosa dels germans Comadran però no han pogut fer res quan al minut 32, Pepe Font i el mateix Carles Comadran s’han inventat una molt bona combinació perquè el 12 de l’Escola Pia fes el quart dels locals. A falta de tres minuts pel final ha arribat la sentència. Golàs de Marc Pagès. Jordi Font des de la seva porteria assisteix camp a camp al 5 de Can Colapi que remata de cap al travesser, caça ell mateix el rebot i afusella la porteria dels visitants.

5 a 2. Victòria dels de Donoso que els situa tercers a dos punts del playoff d’ascens i a cinc del líder.

Gran empat del Natació Sabadell a Manresa (3-3)

Els de Nobau han sortit al Pujolet amb la intenció de puntuar i així ha sigut. La intensitat ha donat al Club la clau per puntuar. Partit disputat que ha trencat Lozano situant el 0 a 1 pels sabadellencs al minut 3 en una jugada de sac de banda. Al minut 6 però, Bermusell amb un golàs de vaselina ha situat l’empat al marcador i 4 minuts més tard, al 10, Redu ha culminat una contra dels manresans situant el 2 a 1. Tot i el marcador advers, els nedadors han anat al descans fent una bona primera part.

La segona ha començat amb un gerro d’aigua freda. La intensitat dels locals no ha permès sortir del seu camp als locals i Lavado ha fet el 3-1. El partit s’ha complicat pel Natació Sabadell. Tot i així, han sabut reaccionar i el joc nedador ha millorat. I amb el bon joc, les ocasions, fins i tot, una pilota que Jaume Figueras ha enviat al pal. Finalment, al minut 36 ha arribat el premi. Rubén Collado ha retallat distàncies transformat un contraatac conduït per Carlos. Amb 3 a 2, el Manresa duia 5 faltes i innocentment a falta d’un minut ha fet la sisena. Doble-penal. Rubén Collado, de nou, l’ha transformat en el 3 a 3. Els locals han tret el porter-jugador però ja no han pogut moure el marcador.

Empat a 3, gran partit dels de Nobau i punt importantíssim en una pista complicada. Tot i el bon resultat, el Club Natació se situa a 4 punts de la salvació, que marca el proper rival de l’Escola Pia, l’Olimpyc la Floresta. El cap de setmana que ve, a retallar distancies davant el Sant Cugat.

Club Esportiu Escola Pia 5 – 2 Cover Premià de Mar

CE Escola Pia: Jordi Font, Llorenç Tarrés, Oriol Comadran, Carles Comadran, Marc Pagès, Jordi Sardà, Jordi Torras, Pepe Font, Sergi, Pol Viada, Alex Germán
Premià de Mar: Esteve, Vicentín, Marc López, Mau, Seco, Marc López, Gordillo, Marc Fernández, Carlos
Gols: Seco (0-1 min. 1), Jordi Torras (1-1 min. 6), Llorenç Tarrés (2-1 min. 17), Marc López (2-2 min. 18), Jordi Sardà (3-2 min. 25), Carles Comadran (4-2 min. 32), Marc Pagès (5-2 min. 36)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Oriol Comadran, Marc Pagès, Jordi Torras i Pepe Font de l’Escola Pia i a Marc López i Marc Fernàndez del Cover Premià de Mar. A més, ha expulsat amb doble targeta groga a Vicentín, també del Premià de Mar.

Manresa Futbol Sala 3 – 3 Club Natació Sabadell

Manresa FS: Cirera, Flores, Bermusell, Muñoz, Alejandro, Esteve, Lluc, Josan, Lavado, Asis, Charly, Redu
CN Sabadell: Isaac, Carlos, Aitor, Jordi Lozano, Arnau Huguet, Marc Torras, Arnau Casabon, Jaume Figueras, Pau Puigdomènech, Rubén Collado
Gols: Jordi Lozano (0-1 min. 3), Bermusell (1-1 min. 6), Redu (2-1 min. 10), Lavado (3-1 min. 23), Rubén Collado (3-2 min. 36), Rubén Collado (3-3 min. 39)
Incidències: l’àrbitre ha mostrat la targeta groga a Bermusell i Redu del Manresa FS i a Arnau Casabon i Isaac del Natació Sabadell

Foto portada: atac de la Pia. Autor: C.Domènech.