Foto portada: Adri Cuevas en una acció del partit. Autora: Dihör.

Adri Cuevas: “hem d’intentar fer més mal en els últims metres”

El Centre d’Esports viu un inici de temporada de notable. El conjunt d’Antonio Hidalgo s’ha situat quart en posicions de playoff gràcies a quatre victòries, tres empats i una sola desfeta que sumen un total de 15 punts. Adri Cuevas està sent un dels protagonistes de l’equip arlequinat i aquest dimecres ha comparegut en la prèvia del partit de diumenge davant el RCD Espanyol ‘B’.

El migcampista andalús és un dels jugadors del Sabadell que ho ha jugat tot fins ara. Vuit jornades i vuit partits completats de principi a fi. Més de 700 minuts en el terreny de joc. Cuevas ha demostrat una gran millora respecte a la temporada passada i es mostra satisfet: “estic molt content perquè estic en un bon moment, però al final els moments ens els dóna l’equip”.

La bona dinàmica del conjunt arlequinat l’ha portat a la part alta de la classificació, una situació insòlita en els darrers anys a la Nova Creu Alta: “Hidalgo ens va dir que havíem de gaudir-ho, però amb cap. Aquesta dinàmica t’ho canvia una mica tot”. Els jugadors cada cop interioritzen més els conceptes del tècnic de Canovelles i Adri Cuevas ho ha apuntat: “estem treballant cada setmana i anem fent millor el que ens demana. Sabem que fora de casa és molt difícil treure victòries i ara estem treballant per fer-ho a casa”.

Fer-se forts a l’estadi

“A casa ens hem de fer forts. Se’ns estan escapant punts per detalls i moments”. És l’assignatura pendent i el migcampista ho ha admès. Els números a la Nova Creu Alta han de millorar. Els punts a casa seran vitals si es vol aspirar a objectius importants. En aquesta línia, Cuevas creu que l’equip ha de canviar en certs aspectes: “s’estan treballant coses a millorar. Hem d’intentar fer més mal en els últims metres. A Segona ‘B’ és molt difícil generar ocasions”.

Foto portada: Adri Cuevas en una imatge d’arxiu. Autora: Dihör.