Foto: Adri Cuevas durant el partit contra l'Ejea. Autora: Dihör.

Adri Cuevas: “no faig càlculs perquè crec que no és bo”

Després de la treballada victòria contra l’Atlético Levante, el CE Sabadell visita aquesta jornada València per enfrontar-se al filial xe. Adri Cuevas, que va veure’s obligat a descansar la setmana passada, torna aquest diumenge a la convocatòria i, a priori, com és habitual, a l’onze d’Antonio Hidalgo. El migcampista andalús ha comparegut en la prèvia del partit i ha destacat el perill del Mestalla. El jugador arlequinat també ha parlat del seu futur, encara per decidir.

“Des de fora es veu tot diferent, es veu molt bé”, bromejava Adri Cuevas només començar la roda de premsa. El de Jerez de la Frontera va patir a la grada com un més i ha comentat que li va agradar el que va veure: “l’equip va seguir en la seva línia, fent treballar al rival i intentant no precipitar-se. El treball en les pèrdues i les ajudes hi és”. Cuevas es va perdre el duel davant el filial granota per acumulació de targetes, un descans que ha agraït: “amb la càrrega de partits que portava, descansar una mica m’ha servit per sentir-me més fort. Tinc ganes de tornar i aportar a l’equip”.

Els tres punts de diumenge han donat un petit avantatge al Centre d’Esports a la classificació. Quatre punts separen els homes d’Antonio Hidalgo del segon, números que els permeten fallar una jornada. Tot i això, el migcampista arlequinat no es confia: “no ens dóna tranquil·litat perquè a partir del cinquè estan tots molt junts. Et despistes un parell de partits i hi ets ficat allà. Ens hem guanyat aquesta renda, però cal no relaxar-se perquè l’experiència em diu que els equips que s’han vist campions en la primera volta després ho han passat malament”.

Centrats en el dia a dia

Escoltant el discurs de l’equip aquesta temporada, queda clar que les estadístiques no agraden. Adri Cuevas destaca la importància de centrar-se en el partit a partit i s’oblida dels números: “no faig càlculs perquè crec que no és bo. M’agrada anar treballant i gaudint del moment. És molt més difícil jugar amb la situació de l’any passat que amb la d’ara, però queda molt”. Els homes d’Hidalgo demostren, setmana rere setmana, la seva capacitat de millora i adaptació a gairebé totes les situacions.

“Hem anat llimant aspectes en defensa i en atac, jugar per fora… Ens estem coneixent més i això és molt important. Aquest enteniment és clau en els partits”, ha explicat Adri. Una altra de les claus del bon moment és el bon ambient en el vestidor: “aquest any s’ha reforçat i tothom ha aportat el seu granet de sorra. És un equip de 10. Es nota que tothom vol aportar, tothom anima, no hi ha males cares… En aquesta línia s’aconsegueixen coses”.

A l’espera de renovar

Adri Cuevas està sent un dels indiscutibles d’Antonio Hidalgo. El jugador andalús ha jugat quasi tots els minuts aquesta temporada i és un fie en el mig del camp. Això obre la possibilitat que segueixi una temporada més. Preguntat per la seva renovació, el migcampista arlequinat ha admès algun contacte amb el club: “estem mirant les opcions i a l’espera del club”.

Foto portada: Adri Cuevas durant el partit contra l’Ejea. Autora: Dihör.