Al mal temps, bona cara (1-0)

Disnova patrocina aquesta crònica.

El Sabadell ha sumat la sisena victòria de la temporada davant el cuer. Arturo ha debutat provocant perill en el conjunt de Toni Seligrat. Tot i la pluja, 1.246 espectadors s’han apropat a la Nova Creu Alta a animar l’equip.

Tot i que al principi ha semblat que es tornaria a veure a un Sabadell tímid i poc valent en atac, el conjunt arlequinat ha demostrat un bon nivell i ha creat ocasions des de ben aviat. Als tres minuts, seguit d’una jugada d’Arturo i Felipe Sanchón, Aarón Abad ha rebutjat una rematada de Migue García en el que ha sigut la ocasió més clara de la primera meitat.

Un Migue que ha hagut d’abandonar el terreny de joc cinc minuts més tard. El davanter arlequinat s’ha lesionat i Adri Díaz l’ha substituït al minut vuit de partit. 18 minuts ha tardat el Sabadell en obrir la llauna. Xut des de lluny de Capó i centrada que ha acabat botant davant Abad i s’ha convertit en l’1-0.

El Deportivo Aragón també ha patit una lesió. En l’equador de la primera meitat, Nic ha hagut d’entrar per Zalaya. Pedro Capó també ha tingut la seva per pujar el segon al marcador, però el porter del filial del Zaragoza ha salvat les imprecisions de la seva defensa. Només a dos del descans, Pep ha enviat l’esfèric per sobre la porteria de Roberto amb una rematada de cap.

Arturo convenç

El Deportivo Aragón ha despertat una mica després del descans i inclús ha gaudit d’alguna ocasió per empatar el partit. Tot i així, el Sabadell s’ha mantingut sòlid en defensa i ha controlat la possessió de l’esfèric durant gran part dels minuts. Arturo ha pogut estrenar-se amb l’arlequinada, però el seu xut ha sortit mossegat i Abad ha blocat la pilota sense problema.

La pluja tampoc ha ajudat a veure massa futbol a la Nova Creu Alta. En alguns moments, el partit s’ha convertit en un anada i vinguda. Deixant això de banda, Arturo ha sigut un dels protagonistes del dia a l’estadi. Arribant al final, un defensa del conjunt de César Lainez ha rebutjat a córner una rematada del davanter arlequinat. Josu ha tingut la seva en la sortida del servei de cantonada, però la rematada ha sortit fregant el pal. Al final, victòria pel Sabadell a casa que el consolida a la zona mitja de la classificació.

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Josu Ozkoidi (Víctor, 85’), Pedro Capó, Felipe Sanchón (Guillemenot, 90’), Marc Martínez, Migue García (Adri Díaz, 12’), Ángel i Arturo.
Deportivo Aragón: Aarón Abad, Pérez, Abel, Álvarez, Zalaya (Nic, 22’), González, Nieto, Quique (Ahmed, 45’), Rotellar, Pep i Raí (Júnior, 70’).
Gols: 1-0, 18’, Pedro Capó.
Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón (balear). Ha amonestat al local Ángel i al visitant Nic.
Estadi: Nova Creu Alta. 1.246 espectadors.