Foto: Aleix Coch durant el partit davant el Mirandés. Autor: Marc G.

Aleix Coch transmet tranquil·litat des del vestidor

En la prèvia d’un partit important, el central del CE Sabadell ha fet una crida a la calma. El conjunt arlequinat visitarà dissabte l’Albacete en la sisena jornada de lliga. Un Albacete que ha acomiadat aquesta setmana el seu entrenador després d’aconseguir un sol punt en cinc partits, fet que a priori els posa les coses més fàcils.

Després de no sumar un sol punt en quatre jornades, Aleix Coch ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat des del vestidor: “La plantilla està bé anímicament perquè sabem que estem treballant bé. La feina tindrà els seus fruits”. El tarragoní ha assegurat que, “si alguna cosa caracteritza aquesta plantilla, és que sap patir”. El central ha defensat que s’ha de tenir paciència i ha recordat que LaLiga SmartBank “és una categoria molt difícil”.

Aleix creu que mantenir la calma és clau per aconseguir revertir una situació que els ha situat com a cuers a la classificació: “El nerviosisme no et porta enlloc. L’Albacete tindrà pocs dies per preparar el partit i segurament haurà de canviar la seva idea de joc i dissabte es noti”. El segon capità del Sabadell s’ha volgut desfer de qualsevol pressió i ha assegurat que, si algú ha d’estar nerviós, és l’Albacete: “El missatge que ens pot arribar és que estan nerviosos. El més important és estar tranquils i una destitució tan aviat potser ho noten”. Tot i això, el defensa arlequinat ha recordat que quan hi ha un canvi d’entrenador, es vol agradar: “Normalment el jugador dóna un plus més. Serà un partit molt complicat”.

Adaptacions exprés

El Centre d’Esports ha hagut d’incorporar jugadors que no han pogut gaudir d’una pretemporada en condicions. Aleix Coch, però, ha destacat com jugadors com Juan Ibiza s’han adaptat tan bé i tan fàcil: “Amb Juan, el canvi no es va notar. La seva adaptació ha estat immillorable i això també és gràcies als companys. Som una família i és més fàcil que els nous s’adaptin al més aviat possible”. Stoichkov, que va arribar fa una setmana i va debutar dissabte davant el Mirandés, es troba en una situació similar. El davanter gaudirà de la primera setmana completa d’entrenaments amb l’equip i Aleix assegura que “està en la mateixa línia”.

Foto portada: Aleix Coch durant el partit davant el Mirandés. Autor: Marc G.