Ángel Martínez

Ángel Martínez: “ens ho juguem tot”

El migcampista del Centre d’Esports ha estat l’encarregat de comparèixer davant els mitjans de comunicació en la prèvia, segons ha assegurat, del partit més important de la temporada. Martínez considera crucial el duel de dissabte davant el CD Castellón. El jugador arlequinat no contempla un altre escenari diferent al del triomf. La Nova Creu Alta espera un ambient de futbol per ser el jugador número 12.

Ángel Martínez i l’equip ho tenen clar: el compromís d’aquesta jornada és la final en majúscules. Una derrota deixaria el Sabadell amb peu i mig a Tercera Divisió. El gironí ha comentat que els últims enfrontaments han estat finals, però aquest és especial: “Els darrers partits han sigut importants, però aquest és crucial. És el partit més important de la temporada perquè ens ho juguem tot. A casa hem de sumar els sis punts, si no ens ficarem en una situació molt complicada i ja no dependrem de nosaltres mateixos”.

La pressió i la responsabilitat aquesta setmana serà més alta que qualsevol altra, però Ángel s’ho agafa des d’un punt de vista positiu: “Ho tenim a la nostra mà. Guanyar-los suposa més que tres punts. Tenim tres finals contra rivals directes. Estem a l’hospital en una situació difícil, però tenim la cura. És un rival molt dur amb potencial per estar a dalt”. En aquest escenari, l’equip espera un bon ambient a l’estadi: “La nostra afició ha estat sempre i com més difícil es posa la cosa, més es mobilitza. A casa estem fent bé les coses i ho hem d’aprofitar”.

Amb moltes baixes

El conjunt d’Antonio Hidalgo es presenta aquesta jornada amb moltes baixes. Martínez ho lamenta, però li treu ferro: “Són baixes de jugadors que ho han jugat tot. Tothom és conscient de la situació i si un ha de jugar on no està acostumat, s’ha de tirar d’orgull, estar connectat i sortir al 100%. Juguem com juguem, dissabte ho donarem tot”.
El Castellón també es juga gran part de la temporada dissabte i el migcampista arlequinat ho destaca: “Ens juguem tots dos molts. Nosaltres ens juguem el nostre futur i el d’aquest club. Intentarem arribar al partit amb tota la normalitat del món però, un cop arriba, tot ve al cap. No és moment de dubtar ni de pensar massa”.

Arriben amb confiança

Tot i la derrota al Rico Pérez contra l’Hércules, l’equip se sent còmode i mostra bons moments de joc. L’última victòria a la Nova Creu Alta davant el Lleida Esportiu els va donar confiança: “Podem competir contra qualsevol rival. Hem de ser valent i fer un pas endavant per anar per la victòria”. Evitar les errades, que han costat molts punts aquesta temporada, és clau des del punt de vista d’Ángel: “Sempre ens han penalitzat errades individuals i puntuals. En aquesta categoria és molt difícil guanyar els partits”.

Una de les claus d’aquest canvi de dinàmica sembla ser el nou sistema implementat per Antonio Hidalgo. El dibuix amb tres defenses i dos carrilers ha deixat bones sensacions i el jugador del Centre d’Esports ho confirma: “Ens hem adaptat molt ràpid i, si aconseguim funcionar bé, costarà contrarestar-lo”. Passi el que passi, el partit dissabte quedarà per sempre a la història del Sabadell.

Foto portada: Ángel Martínez. Autor: CE Sabadell via Twitter.