Foto: Ángel Martínez durant la seva compareixença. Autor: C. Díaz.

Ángel Martínez: “no hem fet res, però volem fer-ho tot”

Els arlequinats no oblidaran amb facilitat la victòria de l’última jornada a la Nova Creu Alta davant l’Orihuela. Amb dos gols brillants, el Sabadell va remuntar un partit que es va complicar després del descans. L’afició local, però, tampoc oblidarà mai l’última visita a Olot, on l’equip va aconseguir una permanència agònica amb uns 2.000 aficionats a les grades. Aquest diumenge, el Centre d’Esports torna a aquest escenari en una situació completament diferent. 

“No ho oblidaré en la vida. La tensió va ser increïble”. Així recordava el capità Ángel Martínez aquell partit per a la història del club aquest dimecres. La salvació d’Olot roman a la memòria de tots els arlequinats. El migcampista gironí, però, recorda que ara arriben en una situació completament diferent: “el partit serà de màxima dificultat. L’Olot és un dels equips que millor futbol planteja i a casa estan en una bona dinàmica. Coneixem els jugadors que tenen, que són de categoria superior. És un equip que li agrada dominar, però nosaltres intentarem fer el nostre futbol”.

Ángel es va perdre, per sanció, l’última jornada. Des de fora, assegura, va patir molt més que al terreny de joc: “vaig patir molt. Després de dues derrotes era molt important guanyar a casa. L’Orihuela tenia jugadors importants i sabíem que seria un partit complicat. L’equip va respondre i la reacció dels jugadors i la gent a la grada va ser increïble. Ens dóna molta força a tots per continuar”. El capità arlequinat ha recalcat que l’equip ha demostrat que tenir una plantilla molt preparada: “quan un entra, ho fa amb la màxima confiança i això ens fa millor a tots i és molt positiu”.

Un rival amb un plantejament similar

La temporada de la UE Olot està sent molt bona. Demostrant un gran potencial i desenvolupant un joc atractiu, el conjunt de Raúl Garrido se situa vuitè a 10 punts del Sabadell. Ángel Martínez ha comentat que, enfrontar-se a un equip similar, sempre és diferent: “quan et trobes un rival que proposa el mateix que tu, tot depèn molt dels duels individuals, que marcaran la diferència. És un equip que desgasta molt al rival i hem d’estar preparats pels moments en els quals ells dominin. Hem d’estar al 200%”.

El capità ha recordat que, tot i que la segona volta serà molt difícil, l’equip té una regularitat en el joc: “quan rebem un cop, hem de reaccionar com l’altre dia. La de diumenge va ser victòria mental. No hem fet res, però volem fer-ho tot”. L’objectiu del playoff segueix sobrevolant la Nova Creu Alta. Ángel creu que, saber quins equips acabaran a dalt, és difícil de preveure: “qui està a dalt, no és per coincidència ni fortuna, però sempre hi ha el típic equip que fa l’esprint final. Les matemàtiques i mirar més enllà de diumenge no m’ha donat bones experiències. Hem d’anar partit a partit conscients que som a dalt per alguna cosa”.

Foto portada: Ángel Martínez durant una de les seves compareixences. Autor: C. Díaz.