Foto: el tècnic del CE Sabadell en la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “tot el que passi per la Nova Creu Alta ho hem de convertir en tres punts”

El tècnic del CE Sabadell admet que l’equip ha de gaudir del bon moment, però reclama no confiar-se. El de Canovelles espera un bon ambient diumenge a l’estadi gràcies a les iniciatives del club a través del ‘Dia del Soci’ i espera que el partit davant el filial del RCD Espanyol sigui difícil.

Antonio Hidalgo està gaudint amb els seus jugadors de la bona dinàmica que està protagonitzant l’equip, però posa seny:

“No t’has de confiar mai, perquè quan les coses van bé tot canvia. S’ha de gaudir, però amb una exigència màxima per diumenge”. El tècnic arlequinat ha avisat que qualsevol equip pot fer molt mal: “ara ens visita un filial molt ben treballat. Són un rival molt dur i que no rebutja jugar a la pilota. El RCD Espanyol ‘B’ té jugadors que poden fer molt mal als rivals i, si no sortim totalment concentrats, no podrem guanyar el partit”.

Diumenge, el Centre d’Esports celebra el ‘Dia del Soci’ i cada abonat disposarà de dues entrades de franc per portar amics i familiars a l’estadi. Hidalgo destaca la importància d’una bona entrada: “esperem fer un bon partit. Com més gent vingui, millor per nosaltres. Tot el que passi per la Nova Creu Alta ho hem de convertir en tres punts”. Antonio Hidalgo va fer la passada jornada els primers canvis a l’onze amb l’aparició, per exemple, d’Aleix Coch d’inici:

“Com més competència tinguem, millor. No tenim una plantilla llarga, però tots els disponibles tenen un gran nivell i estan preparats”.

El Sabadell intentarà capgirar la dinàmica a casa i treure tres punts que el consolidin a la part noble de la classificació.

Foto portada: el tècnic del CE Sabadell en una roda de premsa. Autor: C. Díaz.