Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l'equip. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “espero que la Nova Creu Alta presenti un bon aspecte demà”

El tècnic del CE Sabadell ha comparegut aquest divendres en la prèvia del partit de demà davant el Lleida Esportiu. Encara amb la polèmica de l’horari sobre la taula, Hidalgo ha deixat clar que fa setmanes que es va decidir jugar aquest partit dissabte. El de Canovelles, que espera el suport de l’afició arlequinada, vol marxar de vacances com a líder, però ha recordat de la dificultat de l’enfrontament de demà.

Anar a les vacances de Nadal en el lideratge seria la millor notícia per a un Sabadell que està completant una temporada excepcional. L’entrenador Antonio Hidalgo ha destacat aquest bon moment pel qual passa l’equip, però ha advertit del perill del Lleida Esportiu: “estem en una posició molt bona, hem fet un gran treball, però demà tindrem un partit molt difícil davant un equip que defensa molt bé, amb jugadors diferencials que et poden posar en molts problemes”.

La possibilitat d’acabar el 2019 com a líders és, evidentment, un al·licient de cara a dissabte. Hidalgo, però, ha insistit en la dificultat de guanyar demà: “el Lleida ha demostrat ser un gran equip. La diferència de punts és molt petita i la motivació existeix, però sabem que a la Segona ‘B’ els partits són molt igualats”. El conjunt lleidatà arribarà a aquesta jornada amb un dia de diferència entre el partit de Copa que va disputar ahir i el de lliga de demà: “per a ells no és la millor situació perquè tenen molt poc temps de descans”.

L’horari polèmic

La polèmica sobre la decisió del Centre d’Esports de programar aquest partit demà segueix viva. Membres del conjunt de Molo han seguit mostrant el seu malestar. Antonio Hidalgo ha tornat a recordar que la culpa no és del club: “puc entendre la seva situació i si fos ell em queixaria a la Federació. Nosaltres hem obrat amb molt bona fe. Vam decidir fa temps quin dia volíem jugar aquest partit”.

Deixant de banda qüestions extraesportives, la realitat és que el Lleida Esportiu arrossega una mala dinàmica. Els lleidatans sumen cinc jornades sense guanyar, en les quals només han aconseguit sumar dos punts. El tècnic arlequinat, però, només pensa en el seu equip: “quan tens aquestes ratxes, només tens al cap trencar-les com abans millor. Hem de continuar fent el nostre joc, ser intensos i sabent que hi haurà moments en què haurem de patir”.

Acedo i Leira, els descartats

Un cop recuperats Manu Lanzarote de la seva sanció i Jurgi Oteo i Aitor Pascual de les seves lesions, Antonio Hidalgo ha hagut de descartar, després de moltes setmanes, un parell de peces. David Acedo i Alberto Leira s’han quedat fora de la convocatòria de demà, una situació sempre desagradable: “quan has de deixar gent fora sempre és incòmode. Tots treballen per tenir oportunitats”.

Aquest dissabte, la Nova Creu Alta espera presentar una bona entrada. Les penyes Honor 1903 i Supporters Gol Nord han organitzat una marxa des del Viena Restaurant de l’Eix Macià, que arrencarà a les 17:45h. El tècnic del Sabadell desitja veure molta gent a l’estadi: “com més gent vingui demà, millor. L’afició sap que és molt important per a nosaltres. Espero que la Nova Creu Alta presenti un bon aspecte”.

Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l’equip. Autor: C. Díaz.