Foto: el tècnic del CE Sabadell en la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “ha arribat el moment”

Poc més de 24 hores pel crucial duel del Centre d’Esports davant el Castellón. El Sabadell es juga demà gairebé mitja salvació a la Nova Creu Alta. Després de la derrota al Rico Pérez, l’equip se situa dinovè amb 36 punts, això sí, a només un de sortir del pou del descens a Tercera Divisió. Com és habitual els divendres, el tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha comparegut en la roda de premsa prèvia.

Recta final de la temporada pel Sabadell. Fins la meta, sembla que seran setmanes d’infart i demà l’equip sabadellenc disputa un partit clau: “arriben aquests moments de la temporada on tots són claus. El marge d’error cada cop és menor”. El tècnic de Canovelles sap de la importància del duel d’aquesta jornada: “és el moment de ser-hi tots. El que s’està fent entorn de l’equip m’agrada molt i vull agrair-ho. Hem d’estar units. Demà l’afició serà clau per a nosaltres perquè ens ha d’empènyer per anar a per tres punts importantíssims”. La Nova Creu Alta espera una bona entrada.
Les baixes són el gran problema que Hidalgo té després de l’expulsió d’Óscar Rubio a Alacant i el compliment de cicle d’amonestacions de Josu Ozkoidi. L’entrenador local no descarta canviar el dibuix i confia en els seus jugadors: “no tenim un sistema tancat i hem de decidir en funció dels jugadors que tenim disponibles. Tenim una plantilla capacitada per trobar substituts i qui surti ho farà bé perquè tots estan preparats”. Arturo, que va sortir amb molèsties del Rico Pérez, ha entrenat aquesta setmana sense problemes i estarà a la convocatòria.

Un rival amb qualitat

El Castellón arriba a la Nova Creu Alta en una situació similar a la del Sabadell. L’equip valencià, tot i que amb només un punt més que els arlequinats, se situa fora de la zona de descens. Antonio Hidalgo ha destacat el seu potencial, però espera divertir-se: “és un equip que li agrada tenir la pilota, amb moltes variants, jugadors de molta qualitat. Espero que sigui un partit emocionant i divertit per a nosaltres”.

Foto: el tècnic del CE Sabadell en la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.