Foto: Antonio Hidalgo a la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.

Antonio Hidalgo: “han posat molta confiança en nosaltres i l’hem de transmetre a la nostra afició”

Setmana atípica al Centre d’Esports. Amb les renovacions de Jose Manzanera i Antonio Hidalgo, el partit de diumenge davant el Prat sembla haver quedat en un segon pla. La realitat, però, és que l’equip només pensa en el rival d’aquesta jornada per rescabalar-se de la derrota a Cornellà. Amb dos compromisos a la Nova Creu Alta per acabar l’any, un ple suposaria marxar de vacances amb la feina feta.

Antonio Hidalgo ha comparegut aquest divendres en la prèvia a aquest enfrontament. El tècnic arlequinat ha assegurat que l’equip està molt centrat en el partit de diumenge: “serà un partit molt difícil. Tenim molt respecte pel Prat, perquè està fent coses molt bones. Ha tret punts fora de casa, on s’estan mostrant molt competitius. Es nota que hi ha una idea, amb situacions amb i sense pilota molt clares”. Hidalgo ha analitzat el rival d’aquesta jornada, que destaca per tenir diferents registres: “a vegades venen a dalt a buscar-te o es tanquen al darrere. Veurem què decideixen fer. Nosaltres hem d’estar preparats per a qualsevol situació”.

Una dada ben curiosa és que el Prat ha aconseguit 10 dels 11 punts que suma a domicili. Les desastroses dades a casa, on només han pescat un punt, els ha portat al fons de la classificació. “No té molta explicació. A casa se li han escapat victòries en els últims minuts. Vindran aquí i ens competiran, perquè tenen jugadors que ens poden fer molt de mal”, ha explicat Antonio Hidalgo. L’entrenador del Sabadell ha destacat que aquestes situacions reflecteixen que tot està molt igualat i que la diferència entre els equips del grup no és tan gran com diu la classificació.

Amb ganes de tornar la confiança

La renovació del tècnic del Centre d’Esports ha estat una de les notícies de la setmana. Hidalgo i el seu cos tècnic lideraran el projecte arlequinat fins, com a mínim, el 2022: “l’exigència sempre és màxima. Et valoren el teu treball, però pel futur no serveix per res més que per tenir una mica de tranquil·litat. Han posat molta confiança en nosaltres i ara l’hem de transmetre a la nostra afició”. Amb la sanció de Manu Lanzarote, expulsat amb vermella directa a Cornellà, Antonio haurà de buscar una alternativa: “Jurgi ha entrenat per segona setmana consecutiva amb normalitat i demà acabarem de veure com es troba”. Podria ser la gran novetat de diumenge.

Foto portada: Antonio Hidalgo a una roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.