Foto portada: el 'míster' del CE Sabadell, Antonio Hidalgo. Autora: Dihör.

Antonio Hidalgo: “L’Atlético de Madrid ‘B’ té un equip amb moltíssima qualitat”

El CE Sabadell ja coneix el seu primer rival en el playoff i ara només cal esperar al 19 de juliol, dia en el qual l’estadi Nuevo Mirador de Algeciras acolli aquest partit. Un dia després del sorteig, el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha comparegut a través de les xarxes socials del club per valorar el filial matalasser.

L’entrenador del Centre d’Esports ha admès que tenien ganes de saber el rival i posar-li nom i ha destacat el seu gran nivell: “L’Atleti té un molt bon equip, amb moltíssima qualitat i gent molt jove. És un rival difícil perquè és un filial i té la idea del seu entrenador molt interioritzada. Crec que serà un partit molt difícil, però que estarà igualat”.

Hidalgo ha recordat que el seu equip té un punt a favor, ja que està acostumat a enfrontar-se a “grans filials amb jugadors que en el futur pròxim estaran a un gran nivell”. El tècnic ha explicat que els filials han tingut una mica més de temps, un fet que no és cap inconvenient per a ell: “No ens importa perquè estem treballant molt bé i confiem en les nostres possibilitats”.

El Nuevo Mirador de Algeciras, l’escenari

L’estadi de l’Algeciras CF serà la seu del partit de quarts de final entre el Sabadell i el filial de l’Atlético de Madrid. Antonio Hidalgo ha tingut l’oportunitat de trepitjar la seva gespa com a jugador: “És un bon estadi. Tindrem el dubte de com estarà la gespa perquè s’haurà jugat un partit abans que el nostre. Espero que la Federació ho tingui en compte i el terreny de joc estigui bé”.

El conjunt arlequinat, però, no podrà gaudir del suport de la seva afició després que la RFEF confirmés aquesta setmana que el playoff serà definitivament a porta tancada: “És una pena que la nostra afició no pugui assaborir el treball que hem fet, sobretot a la Nova Creu Alta. És un moment molt dolç i estaran des de Sabadell amb nosaltres”.

Foto portada: el ‘míster’ del CE Sabadell, Antonio Hidalgo. Autora: Dihör.