Foto: Antonio Hidalgo a la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.

Antonio Hidalgo no es confia i espera un Nàstic dur

El Centre d’Esports deixa enrere el mal regust que va deixar l’empat a Andorra i se centra en el partit d’aquest diumenge, quan el Nàstic de Tarragona visiti la Nova Creu Alta en la tretzena jornada de lliga. Antonio Hidalgo ha comparegut en la prèvia a l’enfrontament i ha insistit en la seva dificultat. El tècnic arlequinat ha destacat el potencial dels tarragonins i ha posat especial èmfasi en la necessitat de tenir una concentració màxima.

Tot i que el conjunt de Xavi Bartolo només ha sumat 11 punts en 12 partits, Antonio Hidalgo va més enllà del que diuen els resultats: “és un equip per estar a dalt i pujar a Segona Divisió. Tenen un dels pressupostos més alts del grup. No han començat bé, estan en un moment difícil, però veus els partits i t’adones que tenen molt bons jugadors”.

Un dels jugadors destacats del Nàstic és Pol Ballesteros, un ex recent. El de Canovelles, que el coneix bé, ha insistit en la necessitat de frenar aquestes peces de qualitat: “hem d’estar molt atents en aquestes situacions perquè tenen molt potencial. Ells han fet moltes coses durant aquestes setmanes, han anat variant, però estan buscant el millor de cara al nostre partit”.

Partit a partit

La situació complicada del Nàstic no fa que Antonio Hidalgo es confiï. “És molt millor tenir una dinàmica bona, però no et garanteix res”, ha assegurat preguntat pel contrast de dinàmiques entre els dos equips. El tècnic del Sabadell aposta per tenir molta pilota i intentar atacar els seus espais, i sobretot estar molt atents en totes les situacions.

Tot i que la decisió no serà coneguda fins demà, tot apunta a la tornada de Boris Garrós a la convocatòria de diumenge: “ha entrenat amb normalitat i està disponible”. Qui no serà de la partida és Grego Sierra, que va veure la seva cinquena groga a Andorra: “no podem amagar que Grego és important per a nosaltres, però tinc molta confiança en el jugador que surti en la seva posició”.

L’aposta per seguir treballant

Hidalgo també ha comentat el rendiment de l’equip fins ara. 22 punts situen el Centre d’Esports tercer en zona de playoff i amb uns números esperançadors. El tècnic, però, li treu importància: “són números només. Tot està funcionant i tot és gràcies als jugadors, que creuen en el que fem. Es deixen la pell cada dia”.

El de Canovelles no vol confiances i ha volgut deixar clar que no es poden conformar amb el que han fet fins ara: “hem de créixer i continuar creient en tot el que ens ha portat fins aquí. Sabem d’on venim, el que ens ha costat arribar i per això només podem treballar més dur”.

Foto portada: Antonio Hidalgo a la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.