Foto portada: Antonio Hidalgo instants abans de la seva compareixença. Autor: Joan Muñoz.

Antonio Hidalgo: “no seria un desengany no jugar el playoff”

Amb David Acedo al Prat i Alberto Leira en la rampa de sortida, Antonio Hidalgo afronta aquest diumenge el primer partit de la segona volta. Serà a Castàlia contra un Castellón que és, ara com ara, el més immediat perseguidor del Sabadell. El tècnic arlequinat ha comparegut aquest divendres en la prèvia a aquest duel i ha valorat la primera meitat de la temporada.

La derrota a Villarreal va deixar un sabor agredolç a un Antonio Hidalgo que volia més. Tot i això, el de Canovelles ha tornat a recordar la importància de gaudir de la situació de l’equip: “és molt bonic guanyar sempre, però també ho és marxar de Villarreal amb la sensació d’haver merescut alguna cosa més”. Una sensació que l’afició del Centre d’Esports ja va viure, per exemple, al Johan Cruyff.

Una afició que s’ha tornat a mobilitzar un cop més per desplaçar-se a Castellón per animar el conjunt arlequinat. El club ha confirmat que el segon autocar és gairebé ple i que s’han venut més de 150 entrades. La majoria dels aficionats es desplaçaran en cotxes particulars. “Els sentirem a prop. És molt difícil que no hi hagi algú del Sabadell fora. Aquests moments els hem de viure tots junts”, ha dit Hidalgo.

Un Castellón imbatut a casa

De les 31 visites històriques a Castellón, el Sabadell només ha marxat sis cops amb la victòria a la butxaca, però és que el conjunt d’Óscar Cano encara no ha patit una sola derrota a Castàlia. Antonio Hidalgo ha destacat el seu potencial i les seves variants: “tots dos equips estem fent un gran treball i proposant moltes coses amb bon futbol. Ells proposen coses diferents i tenen molta mobilitat i proposen moltes variant amb i sense pilota. Et posen al límit”.

Aquest divendres, el tècnic arlequinat ha valorat positivament la sortida de David Acedo, que ha marxat cedit al Prat, i li ha desitjat la millor de les sorts. Hidalgo també ha estat preguntat per si aquest i altres possibles moviments, com el d’Alberto Leira, obren la possibilitat d’accedir al mercat: “els jugadors que ens han portat fins aquí són els més importants. Es mereixen tota la confiança del món. Tot el que pugui venir serà per complementar el que tenim”.

Sense pressió

Amb l’inici de la segona volta, tot indica que aquest Centre d’Esports està gairebé obligat a acabar disputant els playoff d’ascens. L’entrenador del Sabadell ha insistit que no serà cap desengany no jugar el playoff: “quan acaba cada partit, ja penso en el següent. Quan perdo, l’angoixa és una mica més gran, però el pensament és el mateix: guanyar. Sóc el primer a tenir molta ambició, però parlar de decepció no m’agrada”. Pas a pas. Pròxim objectiu, Castellón.

Foto portada: Antonio Hidalgo instants abans de la seva compareixença. Autor: Joan Muñoz.