Foto: el tècnic arlequinat en una roda de premsa a l'estadi. Autor: C. Díaz.

Antonio Hidalgo: “pensar en el que passarà és viure amb una mica de por i hem de ser valents”

Primera roda de premsa com a líder. El tècnic del CE Sabadell ha comparegut aquest dijous davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de dissabte davant el Cornellà. Hidalgo segueix insistint a pensar partit a partit, en el treball del dia a dia i no en el futur més llunyà. El de Canovelles espera un Cornellà que els posi les coses difícils.

El Centre d’Esports s’enfronta aquesta jornada a un equip al qual mai ha guanyat. El conjunt arlequinat suma un bagatge de cinc empats i tres derrotes, i aquest dissabte tindrà la possibilitat de trencar una ratxa històrica: “juguem un partit importantíssim en un camp molt difícil i contra un rival que està en el seu millor moment de la temporada. Ens posaran les coses molt difícils perquè plantegen un joc molt treballat amb un entrenador que sap de què va la cosa”.

Antonio Hidalgo creu que els verds han encertat molt amb els jugadors que han signat: “hem de trobar els seus punts dèbils i minimitzar les seves fortaleses. Ells tenen un joc per fora molt bo amb laterals molt profunds. Nosaltres hem de seguir en la nostra línia”. El Sabadell haurà de visitar un estadi on sempre és difícil desplegar bon futbol a causa de les seves dimensions. El tècnic arlequinat, però, no vol excuses: “el camp és el que és, no hem de perdre ni un segon en això. És veritat que passen moltes coses i haurem d’estar concentrats i molt atents en segones jugades, però també imposar-nos amb la pilota. Tenim una idea i la intentarem plasmar”.

Primera jornada com a líders

El CE Sabadell afronta aquest cap de setmana la seva primera jornada com a líder. Tot i que admeten fer-ho sense pressió, Hidalgo admet creure que els rivals els miren d’una altra forma: “saben que és difícil guanyar-nos, però hem de tenir clar que aquesta categoria és molt igualada i que el Cornellà ens ho posarà molt difícil”.

Preguntat per una xifra de punts satisfactòria per marxar de vacances, el de Canovelles ha estat contundent: “no signo perdre un sol partit. Només penso en el Cornellà, no en els punts que podem tenir a les vacances. Has de viure la vida gaudint. Pensar en el que passarà és viure amb una mica de por, i hem de ser valents”.

Foto portada: el tècnic arlequinat en una roda de premsa a l’estadi. Autor: C. Díaz.