Arturo Rodríguez

Arturo Rodríguez arriba al Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha aprofitat els últims dies del mercat per fitxar a l’esperat davanter centre després de la recent sortida d’Arthuro. Arturo Rodríguez, procedent de l’UCAM Murcia ha sigut l’escollit per la direcció esportiva del club arlequinat. Per contra, el capítol de sortides és molt més gran. Fins a sis jugadors han marxat.

Fins a l’últim dia de mercat ha hagut d’esperar el conjunt de Toni Seligrat per incorporar a un nou davanter centre. Amb l’adéu d’Arthuro, el Sabadell havia de fitxar un substitut per tal de millorar la línia ofensiva. Després de moltes setmanes de feina i contactes, el club ha incorporat Arturo Rodríguez.

Amb 28 anys, Arturo Rodríguez ha jugat 23 partits aquesta temporada amb l’UCAM, dotze d’ells com a titular i ha anotat un total de tres gols. A més de l’UCAM, el Cartagena, La Roda, el Getafe ‘B’ o el Caravaca són alguns dels equips pels quals ha passat. També cal destacar la seva experiència a la Segona Divisió amb el Còrdova, l’Alcorcón i el Llagostera.

Gai Assulin, en un moment de partit. Autor: Dihör.
Gai Assulin deixa el CE Sabadell. Autor: Dihör.

Per una altra banda, el club arlequinat ha fet oficial aquesta setmana la rescissió dels tres jugadors cedits pel FC Barcelona. Trápaga, Braima Fati i Alasana Manneh ja són història del Sabadell. A banda, el conjunt arlequinat també ha acomiadat Gai Assulin i el porter Álvaro Chaparro. Amb aquesta última sortida, el porter del filial Roman Carrillo es converteix en jugador del primer equip.

Foto portada: Arturo Rodríguez, nou 9 del CE Sabadell. Autor: @fpfcct via Twitter.