Foto: representats de Banc Sabadell i el Centre d'Esports després de la presentació. Autor: CE Sabadell.

Banc Sabadell aposta pel Centre d’Esports

L’entitat financera sabadellenca ha presentat aquest dilluns el nou acord de patrocini amb el Sabadell fins al 2020. El banc està satisfet amb l’aposta i vol ajudar en tot el possible per retornar el club al futbol professional. El Centre d’Esports fa un pas més en la mobilització de les empreses de la ciutat.

Després d’una fotografia de família amb el primer equip, els representants de Banc Sabadell han presentat l’acord de patrocini que els unirà a l’entitat arlequinada fins a l’any 2020. El president del CE Sabadell, Esteve Calzada, ha recordat que l’objectiu des que van arribar era tornar a mobilitzar el teixit empresarial de Sabadell.

Calzada s’ha mostrat agraït: “És una satisfacció tancar aquest contracte amb un banc amb aquesta projecció internacional”. A més, el màxim mandatari del club no ha deixat escapar l’oportunitat d’agrair a l’arlequinat i ex sotsdirector regional del Vallès Occidental del banc, Joaquim Badia, la seva aportació per refermar la col·laboració entre el Centre d’Esports i Banc Sabadell.
Per la seva banda, Lluís Buil, sotsdirector general i director territorial de Catalunya de l’entitat financera, ha destacat la satisfacció de signar l’acord amb el Sabadell: “som igual de centenaris que el club i hem compartit molta història sent referents de la ciutat”. Buil ha assegurat que les aspiracions del club són lloables i que es mereix ocupar posicions superiors en el món de l’esport: “el Sabadell té l’estructura i la gent necessària per aconseguir-ho”.

Foto: representats de Banc Sabadell i el Centre d’Esports després de la presentació. Autor: CE Sabadell.