Foto portada: Capó, Hidalgo i Manzanera, aquest migdia. Autor: @cesabadell via Twitter.

El CE Sabadell aspira a assolir els 5.000 socis

El club arlequinat ha presentat aquest dilluns la campanya d’abonats de la temporada 2020/21. L’entitat sabadellenca entén la complicada situació, però vol arribar als 5.000 socis. Els preus van des dels 120 fins als 420 euros.

‘Hem tornat, sent l’orgull’. Aquest és l’eslògan de la campanya en el retorn del Sabadell al futbol professional. En un acte a l’estadi de la Nova Creu Alta, el Centre d’Esports ha donat a conèixer els preus dels abonaments. El president Esteve Calzada ha assegurat que “és un moment molt important per a la història del club” i que han de triar què volen que sigui el Sabadell.

“Si volem tenir un club consolidat al futbol professional, necessitem l’ajuda de tothom”, ha sentenciat Calzada. El màxim accionista del club ha fet una crida a institucions, patrocinadors, creditors i aficionats. El president, a més, ha assegurat que els inversors faran un esforç avançat: “Anticiparem la inversió prevista de 4 milions d’euros per donar el millor equip possible al cos tècnic”.

Tal com obliga la lliga, el Sabadell tornarà a la sectorització de l’estadi. La Nova Creu Alta es dividirà en tres zones (gols, lateral i tribuna). Els socis que renovin el seu carnet tindran fins a un 15% de descompte i accés en cas de superar el límit d’aforament en qualsevol moment.

Preus del CE Sabadell per a la temporada 20-21, la del retorn a Segona.
Preus del CE Sabadell per a la temporada 20-21, la del retorn a Segona.

Els preus van des dels 170 euros a gols, passant pels 225 a lateral i fins als 420 a tribuna. El club facilitarà el pagament adaptat a les necessitats dels socis. Com sempre, els socis tindran descomptes en marxandatge i entrades. L’objectiu, assolir la xifra dels 5.000 socis.

Foto portada: Capó, Hidalgo i Manzanera, aquest migdia. Autor: @cesabadell via Twitter.