Foto portada: David Acedo durant un partit aquesta temporada. Autora: Dihör.

David Acedo podria sortir cedit en els pròxims dies

El migcampista arlequinat, que va arribar de la mà de Toni Seligrat com una aposta personal del tècnic de Torrent, no ha gaudit dels minuts que esperava al Centre d’Esports. Segons ha pogut saber aquest digital, tant el jugador com el club han acordat buscar una sortida i Acedo podria marxar cedit a un equip de la categoria en els pròxims dies.

Va arribar del Vilafranca amb la màxima confiança de Seligrat i, inexplicablement, només va jugar un minut amb ell a la banqueta. La passada temporada, Kiko Ramírez va apostar per ell en un parell de partits des de la banqueta. En total, 27 minuts que van ser clarament insuficients per descobrir un David Acedo que va deixar bones sensacions durant la pretemporada.

Amb Antonio Hidalgo a la banqueta, el jove jugador català tampoc ha pogut demostrar gran cosa. La seva escassa participació la temporada passada i la gran competència han frustrat qualsevol opció de ser important a l’equip. Amb 51 minuts disputats aquesta campanya, tots ells des de la banqueta, Acedo i el club han decidit buscar una sortida.

Diverses opcions sobre la taula

Segons ha pogut confirmar aquest digital, el CE Sabadell i David Acedo tenen diverses ofertes sobre la taula. Tot i que a hores d’ara no hi ha res tancat, la decisió podria precipitar-se en els pròxims dies. El migcampista arlequinat i el club estarien valorant la millor opció. La prioritat, sembla, seria gaudir de minuts al grup tercer sense descartar, evidentment, cap altra possibilitat. El Prat seria un dels candidats.

Foto portada: David Acedo durant un partit aquesta temporada. Autora: Dihör.