Foto portada: Capó, Hidalgo i Manzanera, aquest migdia. Autor: @cesabadell via Twitter.

El CE Sabadell premiarà els socis amb un 50% de descompte la pròxima temporada

El club arlequinat ha anunciat aquest dijous que els socis d’aquesta temporada podran acollir-se a un descompte del 50% en l’abonament de la pròxima temporada. Segons explica el Centre d’Esports, es tracta d’una mesura per agrair la fidelitat dels socis que compten amb abonament de temporada completa i compensar-los per no poder gaudir dels partits a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha volgut reconèixer l’esforç que han fet els més de 3.000 abonats en una situació excepcional i en una temporada on el seu suport serà imprescindible per aconseguir l’objectiu de la permanència al futbol professional. El descompte, que deixarà el carnet a la meitat, serà aplicable sobre el preu dels abonaments a LaLiga Smartbank de la temporada 2021/22 en el moment que s’efectuï la renovació del carnet.

A més del descompte, el club arlequinat ha informat que els socis gaudiran d’un conjunt d’avantatges associats al carnet. Per últim, i davant les últimes informacions que apunten a la tornada dels aficionats als estadis abans que acabi la temporada, el Centre d’Esports ha recordat que, en cas de limitació d’aforament, la prioritat d’accés a la Nova Creu Alta serà per als socis amb l’abonament en vigència.

Foto portada: Capó, Hidalgo i Manzanera amb el carnet de soci. Autor: @cesabadell via Twitter.