Foto: Grego en una acció del partit. Autora: Dihör.

Dia de renovacions al CE Sabadell

El club arlequinat ha fet oficials durant aquest divendres les renovacions de Grego Sierra, que tenia una clàusula de renovació automàtica en cas d’ascens, i Óscar Rubio, que complirà la seva quarta temporada a la Nova Creu Alta amb 36 anys. Pendents, les negociacions amb Aleix Coch, Ángel Martínez i Édgar Hernández, i les possibles primeres incorporacions.

Com vam avançar fa dies, la renovació de Grego Sierra estava assegurada en cas d’ascens i avui s’ha fet oficial. El central murcià, que complirà la seva segona temporada al Centre d’Esports, ha sigut un dels homes més importants de l’equip amb 29 titularitats aquest any. Home clau a la defensa arlequinada, la seva continuïtat era una prioritat per a la direcció esportiva del club.

Cas diferent era el d’Óscar Rubio, que havia de renegociar la seva renovació. El seu nom, però, també estava en els plans de Jose Manzanera i el cos tècnic, i finalment s’ha arribat a un acord. El lateral lleidatà completarà la seva quarta temporada al Sabadell i ha sigut un altre dels jugadors crucials aquesta campanya. També amb 29 titularitats, Rubio ha estat indiscutible a la seva posició.

Canvis a la Nova Creu Alta

L’estadi del Centre d’Esports veurà com pateix una remodelació per adaptar-se a la normativa de La Liga. En declaracions a Ràdio Sabadell, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes, ha explicat alguns dels canvis que s’hauran de fer: “S’haurà de canviar la gespa, la zona d’escalfament, el perímetre i tot el que envolta la gespa”. La Nova Creu Alta també podria veure desaparèixer el seu històric marcador, donant pas a un nou i modern videomarcador. Altres zones, com aquelles dedicades a la premsa, també patiran una reestructuració.

Foto: Grego Sierra en un partit d’aquesta temporada. Autora: Dihör.