Édgar celebrant un gol amb Stoichkov. Autor: Marc G.

Édgar Hernández, l’esperança arlequinada

Està sent una de les grans sorpreses de la temporada. Ara com ara, Édgar Hernández s’ha fet seva la titularitat per davant de Gorka Guruzeta, la seva competència directa, i és l’home que acompanya a Stoichkov, amb qui ha demostrat entendre’s molt bé. El davanter de Gavà ha comparegut aquest matí en la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant la UD Las Palmas i ha destacat la importància de la concentració en els últims minuts, quan el Sabadell ha perdut molts punts en les últimes jornades.

El Centre d’Esports encara una nova jornada de LaLiga SmartBank amb l’objectiu de sumar. Per aconseguir-ho, però, haurà de corregir el problema que ha reaparegut en les últimes jornades: encaixar en els últims minuts i quan millor juga. “És una qüestió de concentració. S’han de polir els petits detalls perquè, quan tens el partit controlat, ens estan penalitzant”, explica Édgar Hernández. El davanter arlequinat, que no pensa que la causa sigui res psicològic, ha insistit en la importància de sumar els punts que sigui possible en aquesta categoria: “Puntuar és molt important. Quan no es pot guanyar, s’ha d’empatar i sumar un punt”. En aquest sentit, Édgar creu que s’han de fer forts a casa. A la Nova Creu Alta, el Sabadell només ha sumat tres punts de la victòria davant el Leganés.

En l’aspecte més personal, el gavanenc ha explicat que des que va sortir de la lesió s’ha sentit molt bé. De fet, Édgar Hernández ha passat per davant Guruzeta i és el davanter titular dels arlequinats. “Sempre t’ho esperes perquè treballes per això. Tinc ganes de mantenir la continuïtat i ajudar l’equip a aconseguir victòries i punts”, ha comentat. Amb Stoichkov fa bona parella: “Ens estem trobant a la zona ofensiva, és així”. Com a equip, ha destacat que la unió és la seva fortalesa: “Mentalment som molt forts i no estem preocupats. Estem ocupats en què no s’escapin més punts en els últims minuts”. Pel que fa a Las Palmas, el pròxim rival a LaLiga SmartBank, Édgar ha destacat el seu potencial: “Són jugadors joves amb joc combinatiu i individualitats. Ens hem de centrar en el nostre joc i seguir creixent”. El partit, diumenge a les 14 hores a la Nova Creu Alta.

Foto portada: Édgar celebrant un gol amb Stoichkov. Autor: Marc G.