Foto: Antonio Domínguez celebrant un gol a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.

El bon moment del CE Sabadell

Feia molt que el Centre d’Esports no aconseguia fer un tres de tres en triomfs de manera consecutiva en lliga. Quasi tres anys, i no set com va dir Seligrat en la roda de premsa de diumenge. L’últim equip que ho va fer va ser el dirigit per Miguel Álvarez la temporada 2015/16, la primera després del descens del futbol professional.

El Sabadell viu un moment dolç de la temporada. El conjunt arlequinat ha aconseguit tres victòries seguides en les últimes tres jornades i, a més, ho ha fet amb molts gols. Ens hem de remuntar al 17 de gener del 2016 per trobar-se amb un moment similar. Aquell dia, els pupils de Miguel Álvarez van guanyar a l’Olímpic per 0-2 amb gols de Bruno Vinicius i Ernest Forgas.




Aquella victòria va completar també un tres de tres després de guanyar prèviament a l’Huracán (per la seva exclusió de la competició i la posterior resolució de la Federació) i a l’Eldense per 4-1. En els tres enfrontaments, el Centre d’Esports va sumar 7 gols, sumant el del compromís no celebrat contra l’Huracán.

Cinc temporades després…

L’últim cop que el conjunt llaner va guanyar tres partits seguits i va sumar 8 gols, com ara, va ser la temporada 2013/14 amb Miquel Olmo a la banqueta. Un Olmo que precisament va presenciar diumenge la victòria contra el Teruel a la Nova Creu Alta. En aquella campanya, el Sabadell va començar guanyant a Tenerife per 0-3 en la jornada 19. En la següent, el filial del Madrid va caure a la ciutat per 3-2 i, finalment, el conjunt arlequinat va completar la fita amb un últim triomf a Huelva per 1-2 contra el Recreativo.

El Sabadell necessita seguir sumant per acabar d’immergir-se en la lluita per coses importants. El playoff es troba a només 2 punts, però la temporada és molt llarga. Sens dubte, el moment dóna aire a un club molt tocat fa poques setmanes, però l’objectiu final i somiat per molts no serà gens fàcil d’assolir.

Foto: Antonio Domínguez celebrant un gol a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.