Estadi Nova Creu Alta. Autor: David B.

El CE Sabadell aplica un ERTO a tots els seus empleats

El club arlequinat s’ha sumat a altres equips del grup de la categoria i ha anunciat aquest dimecres que aplica un ERTO a tots els seus treballadors. En el seu comunicat, el Centre d’Esports ha volgut remarcar que aquesta decisió no suposa l’acomiadament de cap dels seus empleats, a qui ha agraït el seu compromís.

La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha obligat a l’entitat a aplicar un ERTO a tots els seus treballadors. La suspensió de la competició, que difícilment es torni a posar en marxa, suposa un greu perjudici econòmic i el Consell d’Administració s’ha vist obligat a presentar forçadament un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació.

Segons el seu comunicat, la prioritat del CE Sabadell és vetllar per la salut dels seus professionals i famílies, remarcant que aquesta decisió no suposarà cap acomiadament, sinó que es tracta d’una mesura per pal·liar l’impacte econòmic que està provocant aquesta situació. El club no ha especificat, però, si els treballadors rebran la totalitat de les seves nòmines.

Foto portada: Estadi de la Nova Creu Alta. Autor: David B.