Querol, celebrant el seu gol. Autora: Dihör.

El CE Sabadell culmina un excel·lent mes de novembre amb el liderat

La victòria de dissabte davant la Sociedad Deportiva Ejea ha situat el conjunt arlequinat al capdamunt de la classificació del grup 3 de la Segona Divisió ‘B’. El Sabadell ha encadenat una ratxa de resultats quasi immillorable que l’ha permès, per primer cop aquesta temporada, liderar la taula. Una situació que no es vivia a la Nova Creu Alta des de l’any de l’ascens, en la campanya 2010/11.

El Centre d’Esports ha fet un cop important sobre la taula. Un novembre excels amb tres victòries i dos empats, sumant 11 dels 15 punts possibles, han enlairat el conjunt d’Antonio Hidalgo a la classificació. I els arlequinats saben que aquests dos empats podrien haver estat dos triomfs, de no ser per uns últims minuts en els quals s’han escapat punts. Encara això, l’equip només ha encaixat quatre gols en les últimes cinc jornades. En qualsevol cas, aquest rendiment ha estat suficient per situar-se líders en solitari.

A més, cal destacar que no hi ha cap temporada precedent en la qual, a aquestes alçades, l’equip hagi sumat tants punts. Ara com ara, el Sabadell suma tres més que en les campanyes 2000/01 i 2010/11 i nou més que en la 2008/09. Sens dubte, l’inici ha estat d’excel·lent. Una premonició del que està per venir? De moment, els números així ho apunten. El conjunt arlequinat intentarà mantenir el liderat, de nou dissabte, a l’estadi del Cornellà.

Foto portada: Néstor Querol, celebrant un gol. Autora: Dihör.