El CE Sabadell es juga la permanència amb un miler d’arlequinats a a Olot

Caravana arlequinada a Olot. Més d’un miler d’aficionats del Centre d’Esports s’han desplaçat o ho han ara fins la capital de la Garrotxa amb l’objectiu de torna amb la permanència arlequinada a la butxaca i posar fi així a una temporada molt complexa. 

L’equip d’Antonio Hidalgo necessita guanyar a les 18 hores per tornar amb la feina feta sense patiments. Un empat o perdre podria ser mortal o en tot cas ser sinònim de play-out a vida o mort. El Sabadell s’ha de centrar en fer la feina, i jugarà acompanyat per un miler llarg d’aficionats arlequinats. Set autocars i molts vehicles es desplacen a  Olot amb la il·lusió de remar a favor dels interessos sabadellencs. “És molt emocionant”, sosté Hidalgo en roda de premsa prèvia al partit.
L’Olot ja està salvat, i va de cap a la Copa del Rei. És a dir, no es juga aparentment res. Un detall que hauria de ser significatiu contra un equip que s’ho juga tot a 90 minuts com el Sabadell. “Sortiran a guanyar”, creu Hidalgo. Els olotins van preparar el partit dijous, no abans. Altres cites de la jornada, en horari unificat: el que passi a Castelló entre el Castellón i el filial del Barça sense gaire incentius i el que passi a Cornellà en el Cornellà-Teruel. El Cornellà es juga classificar-se per al playoff d’ascens, el Teruel no baixar. Però si el Sabadell guanya no importarà.

Foto portada: el gol nord de la Nova Creu Alta. Autora: Dihör.