Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l'equip. Autor: C. Díaz.

El CE Sabadell es posa en marxa

El conjunt arlequinat ha conegut avui els rivals que formaran el grup 3 contra els qui competirà aquesta campanya. L’equip d’Antonio Hidalgo, que comença demà dijous les habituals revisions mèdiques abans d’iniciar la pretemporada, evitarà el pas per les illes Balears i recorrerà Catalunya, València i Aragó.

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat avui la composició dels quatre grups de Segona ‘B’. Com cada any, el Sabadell formarà part del grup 3, que ha patit una modificació. Aquesta temporada, els equips balears passaran a competir al grup 1.

D’aquesta manera, el Centre d’Esports haurà de lluitar contra els clubs catalans, valencians i aragonesos. Cornellá, Espanyol B, Lleida, Badalona, Barça ‘B’, Olot, Llagostera, Nàstic, Reus, Prat, Hércules, Villarreal ‘B’, Atlético Levante, Valencia Mestalla, Castellón, Orihuela, La Nucía, Ejea i Ebro seran els rivals d’aquest any.

Posada a punt

Amb el grup format, el conjunt d’Antonio Hidalgo iniciarà aquest dijous les revisions mèdiques a l’Hospital General de Catalunya, que s’allargaran fins divendres. Està previst que dos jugadors facin les primeres declaracions a la premsa durant les proves. D’altra banda, el club ha anunciat la composició del cos tècnic d’aquesta temporada. Juvenal Edjogo seguirà sent el segon d’Hidalgo, igual que Xavi Moñino el preparador físic.

Les novetats a la banqueta d’aquesta temporada són el nou entrenador de porters, Pablo Doñate, procedent de les categories inferiors del Girona FC, el nou delegat, Miguel Ángel Rodríguez, i l’analista tècnic, Ignasi Salafranca, que ja va desenvolupar aquesta funció en l’últim tram de la passada campanya. Com no podia ser d’una altra manera, Jordi Bransuela seguirà desenvolupant la tasca d’utiller del primer equip del Centre d’Esports.

Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l’equip. Autor: C. Díaz.