Foto: l'afició arlequinada celebrant un gol a l'estadi. Autor: C. Díaz.

El CE Sabadell organitza un autocar a Saragossa

La bona dinàmica dels homes d’Antonio Hidalgo, que han signat un inici de campanya excel·lent, han col·locat el Centre d’Esports en tercera posició amb 25 punts en 13 jornades. Sens dubte, l’equip apunta maneres i qui sap si en uns mesos l’objectiu del “playoff” és encara més real que a dia d’avui. La situació manté una afició il·lusionada que darrerament es desplaça allà on fa falta.

En aquesta línia, aquest diumenge el Sabadell no estarà sol en el seu duel davant el CD Ebro. El club ha sabut llegir el bon moment i ha anunciat aquest dilluns l’organització d’un autocar per als aficionats que vulguin viatjar a Saragossa i donar suport a l’equip. La venda d’entrades i tiquets començarà dimecres a les oficines del club a la Nova Creu Alta.

La comitiva arlequinada sortirà el mateix diumenge a les 7 del matí des de l’estadi cap a l’Aragó i es preveu que arribi a la capital al volt de les 11. El preu total, que és igual tant pels socis com pels no socis del Centre d’Esports, és de 30 euros amb l’autocar i l’entrada del partit inclosos.

Foto portada: l’afició arlequinada celebrant un gol a l’estadi. Autor: C. Díaz.