Eliminats de la Copa Catalunya

Eliminats de la Copa Catalunya. El Centre d’Esports Sabadell queda fora de la competició catalana després de perdre a la tanda de penals contra el Santfeliuenc. Els 90 minuts reglamentaris han acabat amb empat a un al marcador, amg gols d’Adri Cuevas i Joserra pel Santfeliuenc. Però a la tanda de penals els d’Hidalgo no han estat encertats.

El Sabadell ha començat bé el partit, amb superioritat i el mateix sistema, 4-2-3-1 que va utilitzar a Llagostera. En el minut 28, Adri Cuevas ha avançat els arlequinats amb un xut des de la frontal de l’àrea que ha sorprès el porter local. Els d’Hidalgo no han sabut ampliar el marcador malgrat algunes oportunitats.

Celebració del gol arlequinat. Autora: Dihör.

L’equip arlequinat ha anat de més a menys. I la segona part ha estat pel Santfeliuenc, que ha anat imposant el seu control i ha empatat de penal comès per Aitor Pascual. Joserra ha fet pujar 1 a 1 a l’electrònic.

Així ha anat la tanda de penals

En la tancada de penals el porter sabadellenc, Adrià Collet, ha estat excel·lent. Ha aturat els dos primers penals del Santfeliuenc. Però Grego Sierra i Aarón Rey també han fallat i així s’ha tancat la primera tanda de cinc penals. Un cop als penals decisius, ningú ha fallat fins el vuitè penal quan Jaime ha aturat un xut d’Aitor Pascual i ha donat així la classificació al Santfeliuenc.

A dues setmanes de l’inici de la lliga, el CE Sabadell queda fora de la Copa Catalunya.

Santfeliuenc FC: Jaime; Germán, Joserra, Gerard, Albert (Sergi); Romo (Jota), Juanjo, Kevin, Jonathan Collado (Dani); Maldo (Gibert) i Sani (Otger).
CE Sabadell: Adrià Collet; Óscar Rubio (Aitor Pascual), Pedro Capó (Pajarero), Grego Sierra, Aleix Roig (Néstor Querol); Adri Cuevas, Ángel Martínez (Bellalta); Jurgi Oteo (David Acedo), Aarón Rey, Josu Ozkoidi; i Édgar
Gols: 0-1 Adri Cuevas (28′) i 1-1 Joserra (65′, p)
Àrbitre: Pau Serrat Susi (Tortosa). Ha amonestat a Maldo, Kevin, Juanjo; Grego Sierra i l’entrenador, Antonio Hidalgo

Foto portada: el ‘míster’ del CE Sabadell, Antonio Hidalgo. Autora: Dihör.