Foto: Jose Manzanera i Aarón Rey a la Nova Creu Alta. Autor: Marc G.

El CE Sabadell renova Aarón Rey fins al 2022

El club arlequinat ha fet oficial aquest divendres la renovació del contracte d’Aarón Rey. El jugador gallec, que va ser un dels jugadors revelació la temporada passada, vestirà la samarreta del Centre d’Esports fins al 2022.

Considerat una de les perles de més qualitat del futbol gallec, Aarón Rey va arribar a Sabadell el passat mercat estiuenc després de dues temporades al Celta ‘B’. La manca de confiança i d’oportunitats i algunes lesions van forçar la seva sortida de Vigo. El seu paper d’arlequinat ha estat notable. La passada campanya va disputar 24 partits de lliga i els tres partits del playoff, destacant precisament en els moments decisius de l’ascens.

La banda dreta tenia el seu nom escrit i ara, després de superar unes molèsties físiques, podria tornar a la convocatòria d’aquest diumenge per viatjar a Mallorca, on l’equip disputarà la tercera jornada de lliga. A Aarón, per cert, se li sumarà Juan ‘Ibiza’, l’última incorporació del Centre d’Esports. El central, a més, apunta a titular. Rey ho té més complicat, però ha quedat clar que és una de les apostes de futur de la direcció esportiva.

Foto portada: Jose Manzanera i Aarón Rey a la Nova Creu Alta. Autor: Marc G.