Foto portada: arribada de l'equip sabadellenc a l'estadi de Marbella. Autor: @CESabadell via Twitter.

El CE Sabadell renova el capità Ángel Martínez

El club arlequinat ha fet oficial aquest divendres la renovació del seu capità. Ángel Martínez complirà la seva quarta temporada a la Nova Creu Alta i superarà el centenar de partits amb la samarreta arlequinada. El Sabadell s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors importants de la plantilla de l’ascens.

Després de conèixer ahir la primera incorporació de la temporada, el Centre d’Esports ha anunciat avui una altra de les renovacions més esperades. La permanència del capità era una prioritat per a la direcció esportiva i, tot i que les negociacions no han estat fàcils, Ángel i el club han apropat postures en les últimes hores i han acabat arribant a un acord per mantenir la seva vinculació.

Amb gairebé 100 partits oficials al Sabadell, el migcampista s’ha erigit com un dels protagonistes de la temporada. El gironí de 34 anys, que tornarà a disputar un partit al futbol professional nou anys després, ha sigut una peça fonamental en els esquemes d’Antonio Hidalgo. Ángel Martínez ha disputat 23 dels 28 partits de lliga acumulant 1.826 minuts i fent un gol en el famós partit davant el Lleida Esportiu a la Nova Creu Alta.

Foto portada: Ángel Martínez arribant a l’estadi del Marbella. Autor: @CESabadell via Twitter.