Foto portada: l'afició arlequinada desplaçada a Andorra. Autor: C. Díaz.

El desplaçament arlequinat a Saragossa avança a bon ritme

El CE Sabadell 2019/20 il·lusiona i cada setmana queda més clar. Després de sumar un nou triomf davant el Nàstic de Tarragona a la Nova Creu Alta, el conjunt d’Antonio Hidalgo es consolida a la zona de playoff i es mostra preparat per mantenir-se a la part alta de la classificació. Amb aquest inici excel·lent, molts aficionats s’estan animant a viatjar arreu per animar l’equip. Saragossa serà el pròxim escenari.

En aquesta línia, l’entitat presidida per Esteve Calzada va anunciar dilluns l’organització d’un autocar a la capital aragonesa per presenciar el CD Ebro-CE Sabadell de diumenge a les 12. Aquest dimecres s’ha engegat la venda. El preu total, que és igual tant pels socis com pels no socis del Centre d’Esports, és de 30 euros amb el desplaçament i l’entrada del partit inclosos.

El Centre d’Esports va camí de la cinquantena de tiquets i entrades venudes en el primer dia. El club arlequinat ha decidit obrir les seves oficines dijous i divendres, tant al matí com a la tarda. La comitiva arlequinada sortirà el mateix diumenge a les 7 del matí des de l’estadi de la Nova Creu Alta. La tornada serà a les cinc de la tarda amb un espai de dues hores per dinar.

Foto portada: l’afició arlequinada desplaçada a Andorra. Autor: C. Díaz.