Foto portada: Lanzarote, en un partit amb . Font: @manu_lanzarote via Instagram.

El retorn de Lanzarote dispara la il·lusió arlequinada

Va ser, amb Aníbal Zurdo, un dels jugadors insígnia del darrer pas del Centre d’Esports Sabadell per Segona Divisió A. Ara, amb 35 anys, tornarà a vestir la samarretara arlequinada. Es tracta de Manu Lanzarote, que va deixar petjada a l’afició arlequinada. 

Manu Lanzarote torna al Sabadell sis anys després. El seu fitxatge ha disparat la il·lusió de la parròquia arlequinada, que recorda molt i bé la seva esquerra i les curses per la banda a la Nova Creu Alta durant dues temporades. Els seus 23 gols i 12 assistències l’avalen. Lanzarote va ser un dels jugadors insígnia de l’equip llavors entrenat per Lluis Carreras, fins que va marxar al RCD Espanyol l’any 2013 per jugar a Primera. Ara amb 35 anys tornarà a coincidir amb part d’aquell equip mític arlequinat, ja que Antonio Hidalgo i Juvenal ara estan a la banqueta i Mackay ha tornat a la porteria. Té números també de tornar Jesús Olmo, un altre ex del Sabadell a Segona A.

CE Sabadell – Sant Andreu 

Ara jugava al Goa, de l’Índia, i el Centre d’Esports ha fet oficial el seu fitxatge aquest dimarts a la tarda. També s’ha fet oficial la incorporació de Xavi Boniquet. Els dos seran presentats aquest vespre abans del partit que enfrontarà el Sabadell contra el Sant Andreu a la Nova Creu Alta (20 hores). La presentació serà una hora abans i l’afició està convidada a participar-hi. L’entrada serà gratuïta per als socis del Centre d’Esports, que podran entrar fins a tres acompanyants. També serà gratuït per als socis de la UE Sant Andreu. L’entrada general serà de cinc euros.

Foto portada: Lanzarote, en un partit amb el Goa, el seu darrer equip abans de tornar al CE Sabadell. Font: @manu_lanzarote via Instagram.