Foto: Néstor Querol celebrant el seu gol contra l'Hércules a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.

El Sabadell engega la campanya de mitja temporada

El Centre d’Esports Sabadell ha posat en marxa aquest dilluns la campanya de mitja temporada. Sota el lema “Enganxa’t al CES de tots”, el club arlequinat convida a fer-se soci i gaudir dels últims 11 partits a la Nova Creu Alta, decisius de cara al futur del conjunt de Toni Seligrat.

Els preus van des dels 15 fins als 165 euros. Un sènior estàndard podrà fer-se soci del CE Sabadell per 80 euros. Els més joves (18-25 anys) podran abonar-se a l’entitat arlequinada per 60 euros. A més, tots els socis nous també podran gaudir del partit contra l’Alcoyano si s’inscriuen abans del 15 de desembre.

A més a més, l’entitat vol facilitar l’adhesió de nous aficionats amb sucosos descomptes. Les famílies tindran un 10% de descompte i un 20% si formen part del futbol base del club. A més, tindran a la seva disposició un servei de guarderia gratuït durant els partits a la Nova Creu Alta.

Preus de la campanya de mitja temporada
Preus de la campanya de mitja temporada

El conjunt de Toni Seligrat afronta la segona part d’una temporada apassionant. Després de guanyar a l’Hércules en l’última jornada, el Centre d’Esports s’ha situat a una distància de només cinc punts respecte al playoff i afronta ara la visita a Castellón.

Foto portada: Néstor Querol celebrant el seu gol contra l’Hércules a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.