Foto portada: Boris Garrós amb el Gavà. Autor: Álex Gallardo.

El Sabadell es fa amb Boris Garrós

El Centre d’Esports ha fet oficial aquest dimarts el fitxatge del tan esperat ‘9’. La direcció esportiva ha tancat amb antel·lació la incorporació del davanter Boris Garrós. El barceloní, procedent del FC Politehnica de Romania després d’una breu etapa a l’Apollon Smyrnis grec, arriba a la Nova Creu Alta per ser la referència al davant.

És un fet que la plantilla que Jose Manzanera i el seu equip ha format fa bona pinta. L’última de les peces que la direcció esportiva arlequinada ha incorporat era, potser, la més desitjada. El futur ‘9’ del Sabadell era tot una incógnita i, finalment, Boris Garrós ha estat el jugador escollit. Garrós, que ha passat la darrera mitja temporada al FC Politehnica romanés, era un dels davanters més cotitzats d’aquest mercat.

Les dades del nou jugador arlequinat són de notable importància. En tota la seva etapa a Segona ‘B’, Boris acumula un total de 39 gols, destacant els 25 que va aconseguir amb el Gavà la temporada 2016/17. En la seva última campanya a Espanya, amb el Recreativo de Huelva, Garrós també va assolir una destacada xifra de gols, amb una desena de dianes. Ara està per veure si Boris Garrós donarà tantes alegries als aficionats del Centre d’Esports.

Foto portada: Boris Garrós amb el Gavà. Autor: Álex Gallardo.