El Sabadell s’estrena a Palamós

El Centre d’Esports ha guanyat el primer compromís de la pretemporada contra el Palamós gràcies a un gol d’Ángel Martínez a la primera meitat. Toni Seligrat ha aprofitat per donar minuts i provar a tots els jugadors.

Primer partit i primeres proves de la temporada. El matx ha començat amb els habituals dubtes i imprecisions de la pretemporada. Controls que no acaben bé, passades que no van allà on havien d’anar i rematades a l’aire mentre la pilota segueix el seu curs.

El Sabadell, però, s’ha avançat aviat en el marcador. Amb l’ajuda del porter local, Ángel Martínez s’ha convertit en el primer golejador de la temporada 2018/19. Al minut 13, el migcampista arlequinat ha aconseguit que la pilota acabés dins la porteria de Quinti. Fins al descans, el marcador no s’ha tornat a moure.

Molts canvis i sense gols

A la segona part, l’electrònic només s’ha mogut per anar comptant els minuts. El Palamós no ha aconseguit apropar-se a l’àrea arlequinada. Ambdós equips han aprofitat per fer una pila de canvis i seguir provant jugadors. Toni Seligrat ha començat el segon temps amb Roberto, Pastells, Aleix Coch, Reche, Valentín, Adri Cuevas, Ángel, Josu, Carlos Cobo, Edgar i Gato.

Més tard, Néstor Querol, Óscar Rubio i Pedro Capó també han tingut minuts. Querol, fins i tot ha enviat l’esfèric al pal amb una bona rematada en el minut 74. Abans, Gato i Valentín també han gaudit de bones ocasions per sumar en el resultat, però sense encert. Finalment, Acedo ha tornat a entrar per Josu, i Casals ha pogut jugar una estona.

Després d’aquest primer amistós, dissabte, el Sabadell disputarà el seu primer partit oficial. La Gramenet rebrà el conjunt arlequinat a partir de les 20:00h en la primera jornada de la Copa Catalunya.

PalamósCF: Quinti, Sergio, Cano, Zema, Adri Salas, Alexis, Genís, Uri Vila, Pepu, Pep Roca i Óscar.
CESabadell: Roberto, Pastells, Migue, Castanyer, Cobo, Adri Cuevas, Ángel, Josu, Acedo, Arturo i Felipe Sanchón.
Gols: 0-1, 13’, Ángel.
Àrbitre: Josep Faig Pijoan (Figueres).
Estadi: Municipal de Palamós.

Foto portada: David Acedo lluitant amb Sergio. Autor: Críspulo Díaz.