El Sabadell tanca la pretemporada sumant un últim triomf davant l’Andorra

El conjunt arlequinat ha disputat aquest matí l’últim amistós de la pretemporada abans d’afrontar el debut de la pròxima setmana davant el Rayo Vallecano. Un doblet de Gorka Guruzeta i una diana de Víctor García ha donat la victòria davant l’Andorra, que ja s’havia enfrontat al Centre d’Esports a La Vall d’En Bas.

Ha estat una de les revelacions de la pretemporada i avui s’ha estrenat. Víctor García ha avançat al Sabadell en el minut 11 després d’una errada defensiva dels visitants en la pressió. La mala notícia l’ha protagonitzat Adri Cuevas, que tornava avui per sumar més minuts. El migcampista arlequinat s’ha retirat amb molèsties quan no s’havien disputat ni 20 minuts. Antonio Romero l’ha substituït i ha jugat més del que s’esperava.

Arribant a la mitja hora de partit, Iker Goujón ha avisat amb un xut des de dins de l’àrea que ha marxat lliscant el pal de la porteria de Mackay. Un Ian Mackay, per cert, que avui ha disputat els 90 minuts després d’haver completat 45 fins ara. Poc abans del descans, Romero s’ha tret un xut llunyà que no ha trobat porteria. Tot seguit, l’Andorra ha aconseguit l’empat. Ara sí, Goujón ha culminat una contra per fer l’1-1.

La millor versió del Sabadell

Els millors minuts de l’equip han arribat a la represa. Óscar Rubio ha entrat per Víctor García al descans. Més endavant, Hidalgo ha donat entrada a Pierre Cornud, Guruzeta, Juan Hernández i Heber Pena. Aquest últim, el jugador amb més minuts de la pretemporada, ha estat una de les grans sorpreses avui. Pena ha completat un molt bon partit i ha demostrat merèixer la titularitat a Vallecas. Cinc minuts ha trigat Juan a gaudir de la primera ocasió clara. L’extrem ha fallat a porta buida enviant la pilota al cos del porter després d’una excel·lent assistència d’Heber.

Menys minuts han tingut Ángel Martínez, Jesús Olmo i Chadi Riad, que han entrat més tard. A mesura que avançaven els minuts, les sensacions que deixava el Sabadell milloraven i en el tram final s’ha demostrat. Gorka Guruzeta ha sentenciat el partit amb un doblet. El primer l’ha convertit en el 83, mentre que en el 87 ho ha rematat amb el 3-1 definitiu. Antonio Hidalgo i els seus jugadors ja no tindran més proves. El pròxim partit serà el del debut a la lliga a Vallecas. El Rayo Vallecano serà el primer rival del CE Sabadell.

Foto portada: Gorka Guruzeta celebrant un dels gols al CAR. Autor: Marc González Alomà / CE Sabadell.