Foto: Néstor Querol celebrant el seu gol contra l'Hércules a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.

El Sabadell tanca les renovacions amb Néstor Querol

El club arlequinat ha fet oficial aquest dissabte l’última de les renovacions que la direcció esportiva tenia pendent. Néstor Querol ha renovat una temporada amb el Centre d’Esports i debutarà, amb 32 anys, a la lliga de futbol professional. El davanter valencià, que ha sigut un dels jugadors amb més minuts, signarà la seva tercera temporada a Sabadell.

Néstor Querol ha vist renovada la seva confiança i, amb més de 60 partits i 14 gols a la butxaca, debutarà a Segona Divisió amb el Sabadell. El davanter tenia una clàusula automàtica en cas d’ascens i avui s’ha fet oficial la seva continuïtat al Centre d’Esports. El valencià és l’última operació del capítol de renovacions i, ara, la direcció esportiva arlequinada treballa en les noves incorporacions.

Jose Manzanera haurà de reforçar totes les línies, però és precisament en atac on l’equip necessita més efectius. Ara com ara, Antonio Hidalgo només compta amb Néstor Querol i Édgar Hernández en aquesta posició. D’altra banda, el club segueix treballant per tancar una data per a la tornada a la feina. Molts equips de la Liga SmartBank ho faran la pròxima setmana, però els positius per coronavirus entre alguns treballadors han obligat a tancar l’estadi fins al 17 d’agost.

Foto portada: Néstor Querol celebrant el seu gol contra l’Hércules a la Nova Creu Alta. Autor: Críspulo Díaz.