El màxim accionista del CE Sabadell, Esteve Calzada, a la Nova Creu Alta. Autor: R.Benet.

Calzada: “Som on som gràcies a l’impagable esforç i la feina ben feta de molta gent”

Si tot va com la RFEF té previst, el CE Sabadell tornarà a jugar un playoff d’ascens nou anys més tard. Un playoff que, en cas de disputar-se, serà històric per com i quan se celebrarà. Un cop finalitzada la lliga de forma oficial, el conjunt d’Antonio Hidalgo ha acabat tercer amb 49 punts i lluitarà pel retorn al futbol professional, l’objectiu del president Calzada.

“No ha estat un camí fàcil ni hem guanyat res encara, però complim un dels objectius que ens vam marcar quan vam arribar: lluitar per pujar al futbol professional”. Així s’ha manifestat el president del Sabadell a les xarxes socials un cop s’ha confirmat la participació de l’equip al playoff exprés del juliol.

Calzada ha assegurat que “han estat tres anys molt complicats, però gràcies a l’impagable esforç i la feina ben feta de molta gent som on som”. Esteve Calzada ha també manifestat que volen encara més i ha acabat amb un agraïment: “Moltes gràcies a tots. Seguim i gaudim d’aquest moment, arlequinats!”. Ara només falta rematar la feina sobre el terreny de joc.

Foto portada: Calzada, a la Nova Creu Alta. Autor: R. Benet.