Foto: Grego Sierra moments abans de la seva compareixença. Autor: Joan Muñoz.

Grego Sierra: “serà un partit molt bonic de jugar”

El pròxim compromís del CE Sabadell és d’alt nivell. Diumenge, el conjunt d’Antonio Hidalgo visita el seu més immediat perseguidor a la classificació. El CD Castellón es prepara per rebre els arlequinats a Castàlia on encara no han perdut un sol partit en una volta sencera. El duel comptarà, com és habitual, amb una important presència de públic. L’equip sabadellenc també tindrà suport. El club va pel camí d’omplir el seu segon autocar d’aficionats.

Primer contra segon. Així comença la segona volta el Centre d’Esports, amb un partit molt atractiu i del qual sortirà el líder de la jornada 20. Grego Sierra ha estat el protagonista en la prèvia d’aquest enfrontament d’alt nivell. El defensa arlequinat ha transmès la transcendència del duel: “crec que és un partit molt bonic de jugar contra un molt bon rival i una afició espectacular. Haurem d’estar al nostre màxim nivell per guanyar”.

Aquesta temporada, el Castellón encara no coneix la derrota a casa. Castàlia s’ha convertit en un autèntic fortí i queda clar que el Sabadell haurà de mostrar la seva millor versió i oblidar-se de la desfeta a Villarreal: “hem de superar-la. Hi ha moltes coses positives que es poden extreure del partit de Villarreal. Per detalls no vam endur-nos el partit. Ara hem de corregir els errors i treure els tres punts”.

El principal rival

Tot i la gran igualtat classificatòria del grup, el Castellón és ara com ara el principal rival del Centre d’Esports. L’equip valencià ha signat una primera volta notable sumant nou victòries, set empats i tres derrotes, situant-se a un sol punt dels arlequinats. “És un gran equip, molt sòlid i treballat que posa les coses molt difícils. Que t’arribi un equip així fa que hagis de donar el teu 100%”, ha assegurat Grego Sierra.

El central del Sabadell ho ha jugat absolutament tot. L’única jornada que s’ha perdut, la 13, va ser de forma obligada per haver de complir cicle d’amonestacions. La resta, sempre titular i escoltant el xiulet final sobre la gespa: “estic content de poder tenir continuïtat i ajudar l’equip des de dins. Tinc la sort de jugar i participar, i tinc molta responsabilitat”.

Un autocar ple

Diumenge, el conjunt d’Antonio Hidalgo no estarà sol un cop més. Aproximadament mig centenar d’arlequinats ja han retirat les seves entrades a les oficines de la Nova Creu Alta i el club ha confirmat l’habilitació d’un segon autocar. L’ambient a Castàlia serà de Primera Divisió.

Foto portada: Grego Sierra moments abans de la seva compareixença. Autor: Joan Muñoz.