Foto: el tècnic del CE Sabadell en la roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “Oriol Alsina ha fet una feina espectacular en un municipi molt petit”

El Centre d’Esports afronta diumenge a les sis de la tarda, una hora més tard del que és habitual a la Nova Creu Alta, la visita de la Unió Esportiva Llagostera. El conjunt d’Oriol Alsina no travessa el seu millor moment, però el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, ha lloat la feina de l’entrenador d’Arenys de Mar. El Sabadell vol fer-se fort a casa i seguir sumant punts que el mantinguin al capdavant de la classificació.

El tècnic de Canovelles ha destacat la importància de fer de la Nova Creu Alta un fortí: “fer-te fort a casa és molt important. Aquest any ho hem sigut i ho volem continuar sent. Sempre venen equips difícils en situacions difícils i en aquest últim tram tothom es juga moltíssim”. Hidalgo ha confirmat aquest matí que l’equip afrontarà aquesta jornada amb algun efectiu més: “menys Josu, la resta han entrenat amb normalitat durant la setmana. És una molt bona notícia que els jugadors que estaven fora tornin”. Sembla doncs que Adri Cuevas, Aleix Coch i Aleix Roig podrien tornar a la convocatòria.

El nom d’Oriol Alsina és un dels destacats de les banquetes del futbol català. Antonio Hidalgo ha reconegut la seva tasca: “ha fet una feina impressionant en un municipi molt petit i això té un mèrit espectacular. Tornar a Segona ‘B’ parla molt bé de la feina que hi ha al darrere”. El tècnic del Sabadell ha admès que el Llagostera és un equip molt dur i que té molt clar el que ha de fer: “té un bloc baix molt ben treballat que et posa en moltes dificultats. A més, té jugadors que et poden fer molt de mal i que coneixen molt bé la categoria”.

Foto portada: el tècnic del CE Sabadell en una roda de premsa prèvia. Autor: C. Díaz.